ISPOVIJEST DJEVOJČICE KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Imala sam odnos sa tatinim kolegom i ostala trudna!

Aktuelno
ISPOVIJEST DJEVOJČICE KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Imala sam odnos sa tatinim kolegom i ostala trudna!
.

Ispovijest maloljetnice koja je zbog nepažnje i niskih strasti mogla da uništi svoj život.
 
Prije dva ljeta imala sam nevjerovatnu avanturu. Imala sam 17 godina i mnogo mi se sviđao tatin kolega. Svaki put kada bi došao kod nas u posjetu, bio je lijepo obučen, uredan i namirisan.

tt
 
Osim toga dopadao mi se fizički, bio je visok i mogla sam da primjetim da ima snažne ruke i ramena, iako je uvijek nosio košulju na dugačke rukave.
Bio je mlađi od mog oca, ali svakako dovoljno stariji da mi bude dečko.
 
Često sam mašatala o njemu, čak su mi jednom prilikom potpuno odlutale misli dok su njih dvojica razgovarali, a ja ih sa strane posmatrala.

t1
Kada sam prošle subote išla do grada, vidjela sam ga da nešto popravlja u dvorištu i odlučila sam da mu se javim. Sišla sam na sljedećoj stanici i vratila se malo. Malo smo ćaskali. Primjetila sam da flertuje sa mnom, pa sam se i ja opustila, ali nisam očekivala da bi nešto moglo da se dogodi.
 
Pozvao me je da uđem u kuću i ponudio osvježenje. Dok sam čekala da donese piće, gledala sam šta ima na TV-u. Odjednom sam osjetila da mi je prišao otpozadi i poljubio u vrat. Bila sam iznenađena njegovom reakcijom, ali se nisam opirala, pa je zavukao ruke ispod moje bluze i počeo da se igra sa grudima.
 
Stvari su se dešavale brzo, ljubio me je po vratu i išao sve niže. Odjednom me je gurnuo na trosjed i zavrnuo suknjicu. Bila sam polaskana jer mu se sviđam, mislila sam da ćemo se samo igrati malo, sve dok nisam vidjela da je iz gaća izvukao veliki peni*.

t2
Odjenom je bio u meni. Zamolila sam ga da prestane, ali nije me slušao. Sve mi se više sviđalo kako je više prodirao. To je i on primjetio, pa je sek* bio sve stratsveniji i jači. Pomisla sam u sebi da bih mogla da zatrudnim, jer nismo koristili zaštitu.
 tt
Rekla sam mu da bude oprezan, a on mi je odgovorio da ništa ne brinem i da će on sve srediti ako ostanem u drugom stanju.
 
Dvije sedmice kasnije saznala sam da sam trudna. U početku sam razmišljala da zadržim dijete, ali on me je ubjedio da je najbolje da abortiram i platio mi intervenciju.
 t4
Poslije toga se nismo ni vidjeli, ni čuli. Ne znam šta da radim.

Ne propustite