STRAVA! RASKOMADANO TIJELO MUŠKARCA U KADI: Pronađen mrtav, odsiječenih udova, policiji POZLILO od jezivog prizora!

Aktuelno
STRAVA! RASKOMADANO TIJELO MUŠKARCA U KADI: Pronađen mrtav, odsiječenih udova, policiji POZLILO od jezivog prizora!
.

Srbin Goran Stevanović (40), koji je prošlog mjeseca pronađen mrtav na jugozapadu Sidneja, pronađen je raskomadan u kadi u kući svog ubice, pišu lokalni mediji.

r
Za ovaj svirepi zločin optuženi su Kan Ksuan Fam (38) i Kejt Eni Lojd (39). Tijelo Stevanovića, inače oca dvoje djece, pronađeno je u kadi u kući osumnjičenog Fama.

Kako pišu lokalni mediji, zločin je otkriven nakon što su se komšije ovog muškarca žalile na snažan smrad koji je dopirao iz Famove kuće, a jedan od komšija, Dejvid Hol, primijetio je i da se oko kuće skupljaju muhe.

Kako se ispostavilo nakon toga, telo je u kadi stajalo šest dana i počelo je da se raspada.

Policija je ostala u šoku kada je upala u stan osumnjičenog Fama i shvatila da su Goranovi udovi bili odstranjeni!

Policajci tražili stručnu pomoć

Nadzornik stambenog kompleksa u okviru kog se nalazi i Famov stan rekao je medijima da su neki od policajaca koji su prvi stigli na lice mjesta naknadno morali da potraže stručnu pomoć savjetnika i psihologa, dodavši da je "scena bila izuzetno brutalna".

Policija još nije željela da precizira pojedinosti i čeka se pun izvještaj.

Inače, vjeruje se da su osumnjičeni poznavali žrtvu koju su prijatelji opisali kao "divnu dušu koja se borila sa zavisnošću, koja je bila dobra za druge, ali ne i po sebe".

Iako nije precizirano, sumnja se da se Stevanović zapravo prethodnih godina borio protiv depresije, ali i zavisnosti.

"Dočekao me je krik njegove majke"

Jedan od prijatelja ubijenog Stevanovića, Zoran Jovanović, ispričao je medijima da je otišao do kuće u kojoj je stradali dijelio sa roditeljima i da ga je tamo sačekao prizor koji će pamtiti.

- Njegova majka je vrištala na sav glas za sinom - rekao je Jovanović, pa dodao da je zabrinut za njegovu porodicu, naročito ženu i dvoje djece: "Ne znam kako će podnijeti. Zašto bi neko počinio ovako stravičan zločin. Ne biste ovo željeli ni najgorem neprijatelju".

Osumnjičeni Kan Ksuan Fam (38) i Kejt Eni Lojd (39) pojavili su se na sudu u Liverpulu. Oni će ostati u pritvoru, a naći će se ponovo pred sudom 11. marta. Fam je osumnjičen da je brutalno ubio Gorana, dok je njegova partnerka, Kejt Eni optužena za saučesništvo.

Policija veruje da je Stevanović napustio svoj dom 8. januara, a da je nestao dva dana kasnije. Zgrada u kojoj je pronađeno telo je navodno čvorište ilegalnih aktivnosti i tu često dolazi policija.

Ne propustite