DARA BUBAMARA NIKAD ISKRENIJA: Kolege su dvolične, mnogi su pisali OVO Jeleni samo radi POPULARNOSTI!

Show
DARA BUBAMARA NIKAD ISKRENIJA: Kolege su dvolične, mnogi su pisali OVO Jeleni samo radi POPULARNOSTI!
.

Pjevačica Dara Bubamara pružila je Jeleni Karleuši podršku tokom nedavne afere sa Ognjenom Vranješem, ali je ljuta na sve one za koje zna da je ne vole, ali su se oglasili zarad medijske popularnosti.

Folk pjevačica kaže da je ona bila iskreno pogođena zbog svega što se dešavalo njenoj drugarici i da je prošla kroz traumu baš kao i prije nekoliko godina kada je ona imala sličnu situaciju.

jeca

– Ja sam moju Jelenu od srca podržala i preživljavala sam kao da se to meni desilo. I ja sam nešto slično preživjela.Od srca sam to uradila jer ja ne razmišljam da li će to da ima neke posljedice, da li će me poslije toga neko pljuvati. Bilo je nekih koji su dobri sa Jelenom, pa je nisu podržali, što je grozno. Bilo je nekih koji je cijeli život mrze, pa su joj dali podršku, ti koji je cijeli život mrze, ne treba ni da se javljaju, neka cijeli život šute – rekla je Dara.

daraj-i-jelena

Ona ovih dana završava snimanje novog singla “Baraba”, ali sprema i duet sa Jelenom Karleušom, koji će vjerovatno da postane hit. Fanovi već očekuju spot u kojem će da dominiraju ove dvije atraktivne plavuše.

dara-bubamara-jelena-karleusa-3-1

Ne propustite