Frajer je okačio sliku iz teretane na kojoj je ISKLESAN, ali žene su primijetile GADAN DETALJ IZA NJEGA! Nikad neće pronaći djevojku!

Čudne priče
Frajer je okačio sliku iz teretane na kojoj je ISKLESAN, ali žene  su primijetile  GADAN DETALJ IZA NJEGA! Nikad neće pronaći djevojku!
.

Ljudi se danas upoznaju i nalaze partnere gotovo isključivo preko interneta, pa nije čudo što za profilne slike gledaju da biraju svoja najbolja izdanja. Ovaj frajer je, recimo, želio da se pohvali svojim isklesanim tijelom, ali cijeli internet pilji u stvar iza njega.

Popularna američka komičarka Dalia Malek, listajući Tinder, jednu od najpopularnijih aplikacija za upoznavanje, naletjela je na fotografiju ovog frajera. Međutim, pažnju joj nisu privukli njegovi trbušnjaci, već je sliku zumirala i pogledala šta se to krije iza njega. Imala je šta i da vidi.

dr. dalia ☥???? on Twitter

Found my soulmate on @tinder

Iz potpuno nepoznatih razloga, ovaj frajer izabrao je za svoju profilnu fotografiju sliku na kojoj se iza njega vidi nag muškarac. Slika je izazvala mnogo pažnje na društvenim mrežama, a većina žena ima samo jedno pitanje.

- Pa dobro, da li je moguće da zaista svaki muškarac prvo obuva čarape, pa onda ostatak odeće? To je potpuno suludo i nelogično - nerviraju se žene.

Inače, komičarka je iz dobre namjere momku pisala kako bi mu skrenula pažnju da iza njega viri go čovjek, ali neuspješno. Izgleda da je time i riješena misterija da li je slika postavljena namjerno ili slučajno.

Ne propustite