GODINAMA SPAVAO SA ŽENOM ROĐENOG BRATA: Rajan Gigs nije ni sanjao da brat može da mu UPUTI OVAKO BOLAN UDARAC! I to sve javno!(VIDEO)

Šokantno!
GODINAMA SPAVAO SA ŽENOM ROĐENOG BRATA: Rajan Gigs nije ni sanjao da brat može da mu UPUTI OVAKO BOLAN UDARAC! I to sve javno!(VIDEO)
.

Rajan Gigs je tokom igračkih dana oborio mnoge rekorde u dresu Manchester United-a. Najtrofejniji fudbaler Crvenih đavola bio je i ostao legenda na terenu, a van njega je izgledao kao primer uzornog sportiste, supruga, oca… A onda – šok!

Nakon što se pročulo za aferu sa sa učesnicom "Velikog brata" Imodžen Tomas, isplivala je nova skandalozna priča. Naime, Rajan je osam godina varao suprugu Stejsi sa ženom rođenog brata Rodrija - Natašom. Nataša je 2011. godine otkrila da je abortirala Rajanovu bebu, nedelju dana prije vjenčanja sa njegovim bratom!

Rajan je tokom veze sa Natašom bio oženjen suprugom od koje se nakon višegodišnje parnice i razveo.

1378717-dddd09-ff

Rajanov otac je bivši ragbista Deni Vilson. Nikada sa sinovima nije imao normalan odnos. Po razvodu roditelja Rajan Džozef Vilson odlučio je da odbaci očevo i uzme majčino prezime Gigs. Dugo nisu kontaktirali, a posle prve Rajanove afere otac ga je podržao. Druga priča bila je u slučaju snaje.

 

Braća Gigs nisu govorila od 2011. godine, ali četiri godine kasnije došlo je do pomirenja braće. Rajan je pozvao tri godina mlađeg Rodrija! Izvori britanskih medija tvrde da je Rodri odavno oprostio Rajanu, ali da nije želio prvi da ga pozove, već da je želio da se njegov brat prvi obrati i prizna greške. Nakon ove objave u medijima, njih dvojica su uhvaćena kako se provode u noćnim klubovima.

Međutim...

Brat je odlučio nekako da mu vrati za sve što mu je ovaj uradio. 

"Ja sam Rodri Gigs i želim da vam ispričam priču o vjernosti. Uviek sam bio vjeran u životu. Uvijek sam išao u isti pab i uvijek sam navijao za reprezentaciju", počeo je ispovest Gigsov mlađi brat dok u pozadini, na zidu pivnice stoji reklama za pivo "zločestog" imena, a na televiziji se prikazuje utakmica koju je Vels izgubio dok ga je vodio njegov brat.

"Nikad u životu nisam propustio trening. Uostalom, talenat je ionako precijenjen" kaže Rodri dok se bori s loptom, a u sledećem kadru pije čaj iz šoljice na kojoj piše "City".

Posle toga sjedi na kauču i čita novine na kojima je na naslovnoj strani vijest da "Junajtedova legenda nije dobila posao iz snova", nakon što Rodri kaže da je uvijek išao u istu teretanu, trener ga pita ima li nešto što ga posebno ljuti:

"Ma, ne mogu da se setim", odgovara Rodri.

"Stvar je u tome što vas vjernost neće odvesti nigdje u životu. Zato, živite za nagrade", završava Rodri svoju ispovijest odlazeći u skupom Maseratiju.

 

Ne propustite