SAVJETI

RECEPT BAKE JOVANKE ZA ZAVOĐENJE, NIKAD NIJE ZAKAZAO: "Jurit će vas kao pčela košnicu, SAMO OVO NAMAŽETE"

Objavljeno:08.02.2019 - 16:41
A A A Times Arial

Ako ništa od provjerenih metoda za zavođenje muškarca ne upali, mnogi potraže nju. Jovanka je poznata u selu Jabukovac po svom nesvakidašnjem daru da riješi muški problem. Ovoga puta nam otkriva kako mnoge dame, iako o tome ne govore, zapravo zavode.

“Kad se namaže, izađe, onda to vuče momke za nju, kao što se vuče pčela za košnicu“, kaže Jovanka i objašnjava šta to dame “mažu“.

1

Tajna je u ljubavnom medu, u koji se dodaje malo vode, grančica bosiljka i još nešto što ekipi „Exploziva“ sa TV Prva, Jovanka nije otkrila.

Prošlog puta je ispričala da je na neobičan način dobila neobične moći i da je od tada pred njenom kapijom gužva. Jedino što sebi baš i nije uspjela da pomogne.

2

“A na kraju nisam imala sreću u braku iako sam se udala i prvi put, i drugi put. Svi htjeli da me prevare, ali ne daj se Jovanka“, kaže sebi.

3

Za mušterije kaže da se do sada nisu žalili.

Pogledajte i kako proriče sudbinu:

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!