Dobro razmislite: OVO su NAJGORI pokloni koje možete pokloniti za VALENTINOVO!

Ljubav
Dobro razmislite: OVO su NAJGORI pokloni koje možete pokloniti za VALENTINOVO!
.

Iako svi tvrdimo da ne želimo ništa za Valentinovo, u sebi se potajice nadamo da će nas bolja polovica ipak iznenaditi nekim poklonom, malim znakom pažnje. No postoje pokloni koji su više znak nepažnje nego ičeg drugog. Ovo su najgori prijestupnici.


1. 'Nešto što možemo nositi skupa'
'Nešto što možemo nositi skupa' je posebna kategorija loših poklona. Od čudnih rukavica poput ove gore, do majica za dvoje, čak i identičnih pidžama s uzorkom, izbor stvari zbog kojih ti može biti neugodno stvarno je velik, no namjera je... plemenita, recimo. Želja da dijelimo nešto s partnerom je svakako razumljiva, no to može biti hiljadu drugih stvari umjesto neukusa. Jedina pozitivna stvar ovih poklona je da će, ako se okolo hvalite njima, biti tema razgovora među prijateljima na mnogim kavama.   

2. Jestiva odjeća

Donje rublje je jedan od onih idealnih poklona u kojem mogu uživati obje strane. Ako se tom rublju doda i zabavna predigra koja uključuje hranu, ne može biti loše. Osim kada može. I to stvarno jako, jako loše. Najčešće kada rublje i hrana dolaze u istom paketu. Izbor jestivog donjeg rublja nerazumno je velik, ali ako se proizvodi, onda postoje i kupci. Nemojte biti jedni od njih. Jagode i šlag su dovoljni.   

689405

3. 'Nepretenciozna' večera
Odvesti bolju polovicu na finu večeru uvijek je dobra ideja, još bolje je sam napraviti ukusan obrok jer svi znamo da ljubav prolazi kroz želudac. No kada je u pitanju takav iskaz ljubavi, ne treba se kloniti pretencioznosti. Rješenje za skup restoran nije brza prehrana ili solidna pizza u lokalnoj pizzeriji. Jednostavno, pravilo je: ne vodi partnera nikamo kamo bi bilo odlično jesti nakon nekoliko čašica razgovora s prijateljima. Nepretenciozna, jednostavna, ukusna, jeftina i zdrava jela mogu se napraviti i kod kuće, a partner će sigurno više cijeniti vašu malo prekuhanu tjesteninu nego sve hamburgere svijeta.  

4. 'Kako biti bolja osoba' i ostale knjige za samopomoć 
Knjige su gotovo uvijek savršen poklon. Poklonjena knjiga znači da si je netko dao truda pronaći savršenu priču za točno tu osobu; govori kako percipiramo osobu kojoj knjigu poklanjamo, pokazuje da smo obraćali pažnju kada su nam govorili o svojim željama, snovima i brigama. No jedna vrsta knjiga nikako ne spada u tu kategoriju – knjige za samopomoć. U suštini ste svojoj savršenoj boljoj polovici rekli da nešto s njome ne valja. 

693179

5. Članstvo u teretani
Ova je kategorija na tragu knjiga za samopomoć. Naravno kupljen je u dobroj namjeri i želite da vam partner bude zdrav i osjeća se dobro, no ako nije freak za vježbanje kojem je teretana drugi dom, ovakav se poklon vrlo lako može interpretirati kao suptilan odgovor na vječno pitanje: 'izgledam li debelo u ovome'. Dodatni su bodovi ako im članstvo poklonite prije obilne romantične večere. 

 
 

Ne propustite