DEINA RUKA JE ODLETJELA, NISU MOGLI DA JE NAĐU: Čula sam samo ljekare koji su u panici tražili ruku svuda unaokolo

Aktuelno
DEINA RUKA JE ODLETJELA, NISU MOGLI DA JE NAĐU: Čula sam samo ljekare koji su u panici tražili ruku svuda unaokolo
.

Voditeljica televizije "Pink" Dea Đurđević jučer ujutro doživjela je tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu. 

Kako prenose srbijanski mediji, Dea je prvo imala lakši udes, kad je na nju naletjela djevojka u drugom automobilu. Voditeljica je potom izašla iz svojih kola kako bi se dogovorila oko štete, međutim, u tom trenutku je na nju naletio autobus, koji joj je od siline udarca o**inuo ruku.

dea1

Zadobila  je teške tjelesne povrede, ali je tokom intervencije Hitne pomoći sve vrijeme bila u svjesnom stanju.

dea

Kako Espreso saznaje Hitna pomoć je svojom brzinom i efikasnošću spasila Deu od još težih posljedica. Naime, oni su voditeljici sve vrijeme davali infuziju, a ruku koja joj je u nesreći otkinuta odletjela nekoliko desetina metara od samog mjesta udesa, u prvom momentu niko nije mogao da nađe.

dea6

Ekipe Hitne pomoći, međutim, nisu odustale od potrage, a ruka je zatim pronađena i stavljena u led kako bi eventualno mogla da se uradi mikrohirurgija i da se Dei spasi ruka.

dea3

- Bilo je strašno! Čula sam samo ljekare koji su u panici tražili ruku svuda unaokolo, jer je ona od siline tog udarca odletjela ko zna gdje. Na kraju su je našli zatrpanu ispod nekih stvari koje su ispale iz kola. Prosto je nevjerovatno kako je uopšte bila onako pribrana i da je uopšte ostala svjesna, poslije onakvog udarca - kaže jedan od očevidaca s lica mjesta.

 

Ne propustite