Ove OSOBINE MODERNIH MUŠKARACA žene nikako NE PODNOSE!

Ljubav
Ove OSOBINE MODERNIH MUŠKARACA žene nikako NE PODNOSE!
.

Moderno vrijeme donijelo je nove načine ponašanja koje su vrlo brzo usvojili i brojni muškarci a da nisu ni svjesni kako upravo time često odbijaju žene.

Evo koje osobine modernih muškaraca moderne žene ne podnose.

Prevrtljivost

Ako ste nedosljedni u apsolutno svemu, teško će vas iko gledati kao potencijalnog partnera. Obećali ste da ćete večeras ići u kino, ali ste shvatili da vam se ne da jer je vani hladno? Usred dopisivanja se povučete bez riječi jer “imate pametnijeg posla” pa se opet javite kada vam bude dosadno? Jedan dan planirate proputovati svijet i skrasiti se u Norveškoj, a već sutra mislite kako se nigdje ne živi tako dobro kao ovdje? Sve to odbit će žene.

Komunicirate samo kada se vama to da

Oko ljudi do kojih vam je navodno stalo trebali biste se i potruditi. Ako se ženama javljate svakih par dana ili samo kada vam je smrtno dosadno, one vas sigurno neće gledati kao potencijalnog partnera. Takvo ponašanje je trebalo ostati u tinejdžerskim danima kada vam je bilo važnije otići na nogomet s dečkima nego provesti vrijeme s djevojkom.

Škrtost

Ne, nije ravnopravno da svako plaća svoj dio računa svaki put kada se vidite, osim ako ste upravo završili srednju školu i “preživljavate” od džeparca koji vam roditelji daju.

Naravno, to ne znači ni da vi morate svaki put sve platiti, ali vjerovatno ne postoji puno žena koje će oduševiti vaše “mjere štednje” kada vide da iz novčanika vadite tačan iznos za kafu koju ste popili.

muskarac-pexels

Nisam spreman za vezu

Jednostavno, nema apsolutno nikakvog problema ako stvarno niste. Međutim, ako se čudite što većina žena prekida komunikaciju nakon što se mjesec dana ponašate kao da ste u vezi, a onda je iz vedra neba “bombardirate” izjavama poput ove, krajnje je vrijeme da promijenite taktiku.

Ne morate biti u vezi i to je potpuno u redu, ali onda jasno dajte do znanja što tražite.

Ne propustite