MARIJA JE POSLALA FOTOGRAFIJU OBROKA IZ DOMAĆE, PA IZ NJEMAČKE BOLNICE: Komentari se samo nižu, JESTE LI OVO OČEKIVALI?

Kiosk
MARIJA JE POSLALA FOTOGRAFIJU OBROKA IZ DOMAĆE, PA IZ NJEMAČKE BOLNICE: Komentari se samo nižu, JESTE LI OVO OČEKIVALI?
.

Čitateljka portala "Index.hr" koja se predstavila kao Marija, poslala je sliku doručka koji je dobila u bolnici u Hrvatskoj, a onda proslijedila video-snimak onog koji sada dobija u bolnici u Njemačkoj.

 - Ovaj doručak u Hrvatskoj sam dobijala dok sam boravila sa djetetom u bolnici  10 dana, bez ikakve  dijagnoze da moram tako jesti. Na EEG se čeka, na magnetnu se čeka po godinu i po dana – napisala je čitateljka uz fotografiju doručka u bolnici u Hrvatskoj.

1

Foto: Index.hr

Onda  se osvrnula na tretman u njemačkim bolnicama:

1

Foto: Index.hr

– Ovdje u Njemačkoj ne čekaš… Završila sam u bolnici, jer sam imala napad epilepsije. Odmah po dolasku u bolnicu  uređen mi je  CT, EEG, magnetna rezonanca. Šta još  treba da pričam! I veoma bitno, hitna pomoć dođe u roku 3 minuta – napisala je čitateljka i poslala video-snimak:

Na njenu objavu reagovao je i Bojan Letić iz Osijeka, čiji je 63-godišnji otac u tamošnjoj bolnici već tri meseca. Letić je Indexu poslao nekoliko fotografija obroka iz osiječke bolnice, i rekao da je "njegovom ocu svakim danom sve gore i gore, a trebalo bi da bude suprotno":

1

2

3

Foto: Facebook

 

Ne propustite