Studentice se zgrozile kad su vidjele kako izgleda njihova SOBA U DOMU: Kad vidite šta su NAPRAVILE od nje, ostat ćete bez teksta(FOTO)

Enterijer
Studentice se zgrozile kad su vidjele kako izgleda njihova SOBA U DOMU: Kad vidite šta su NAPRAVILE od nje, ostat ćete bez teksta(FOTO)
.

Studentski dani se kreću na jednom od dva kraja spektra - ili su ispunjeni spremanjem ispita sa povremenim druženjem ili su isključivo fokusirani na druženje i provod jer je parola - jednom si mlad. Još jedan važan faktor studentskog života, naročito ako su pitanju studenti koji su došli iz unutrašnjosti u glavni grad, je stambeni prostor ili soba u studentskom domu. Nisu uvek idealni, ali uz malo mašte mogu postati malo čudo.
Studentkinje iz Teksasa, Skajlar i Adelin, kad su došle u svoju studensku sobu nisu bile presrećne onim što su vidjele. Imale su dvije opcije ili da se sažive sa prostorom ili da ga promjene i prilagode sebi.

Skajlar i Adelin su odlučile da budu dobre studentkinje da uštede i ostanu u domu, ali da ga preurede tako da njihov prostor tokom studiranja bude prijatan i topao.
Iskoristile su svoju ušteđevinu i novac koje su zaradile od poslova koje su radile paralelno sa studiranjem i od studenske sobe napravile su pravo malo bajkovito studentsko gnijezdo.

l0jk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkdzn01eqv8vytk1nteyytewn2iynwm0mdfknmezytbiytqwzjk4yjuuanblz5gtas0cngcbotab
Renoviranje sobe nije koštalo mnogo i bilo je potrebno dvadesetak sati da se sve dotjera i sredi. Studentkinje su renoviranu sobu objavile na Instagramu i ubrzo mnogo zajedničkih prijatelja i kolega iz doma su ih zamolili da im pomognu oko sređivanja njihovih soba.

Ne propustite