VRANJEŠ SE VRAĆA NA MJESTO GDJE JE SVE POČELO: Kada Jelena čuje ŠTA JE IZJAVIO, doživjet će NERVNI SLOM!

Show
VRANJEŠ SE VRAĆA NA MJESTO GDJE JE SVE POČELO: Kada Jelena čuje ŠTA JE IZJAVIO, doživjet će NERVNI SLOM!
.

Fudbaler koji se proslavio zahvaljujuči aferi sa Jelenom Karleušom preksinoć je sletio u Atinu i razmatra dvije ponude o povratku u Grčku. Vranješ trenutno igra u belgijskom Anderlehtu, ali mu je tamo, posle svega što se početkom godine desilo s Karleušom, pozicija vrlo nesigurna. 


- Vranješ je trenutno u trećem timu u Anderlehtu, među rezervama je, a to mu se nikako ne dopada. Kada dođe prelazni rok, mogu i da ga oteraju, pa je on krenuo da traži drugu opciju. Želi da se na vreme obezbedi. Dokle god bude bio rezerva, neće imati beneficije, ne ide mu minutaža na terenu, nema bonusa, tako da, koju god ponudu da dobije, bolje je od ovoga što ima u Anderlehtu - kaže izvor.

- Njegov bivši klub AEK ga opet hoće nazad, ali se onomad nisu baš najsrećnije rastali. S duge strane, solunski PAOK ga želi već duže vreme. Zbog toga je Vranješ jučerašnji dan proveo na tribinama gledajući utakmicu u kojoj je PAOK gostovao AEK-u u Atini. Lomi se šta da prihvati - kaže izvor i dodaje da se Vranješ sa sjetom prisjeća  perioda kada je s Karleušom šetao atinskim ulicama i kada su bili srećni i zaljubljeni.

504491-1752181-whatsappimage20190130at15-29-36-ff-ff

- Njih vezuju baš lepe uspomene za Atinu. I sama Jelena je u onim prepiskama koje su se pojavile u javnosti ponavljala koliko je bila srećna kada su zajedno i kada šetaju bosi. Oni su uživali u Atini, a Vranješ tamo ima i pozitivna profesionalna iskustva, tako da to možda bude odlučujući faktor u odluci gde će nastaviti karijeru. Uglavnom, kako se sada čini, Grčka je sigurica, samo da odluči da li Solun ili Atina - kaže  izvor.

503387-jelena-karleusa-15-ff


S druge strane, Jelena Karleuša je preksinoć nastupila prvi put poslije afere, u jednom klubu u Beču. Tako je započela mini-turneju izvedbom nove pjesme „Lajk“, koju je prvu put otpevala na MAC-u. Iako je novi hit najavljivala više od dva mjeseca, sudeći po reakcijama publike koja je došla na njen nastup, nije sve prošlo kako je diva zamišljala. Izgleda da su ljudi više htjeli da je vide nego da je čuju.

501349-vranjes-1000x0-ff

- Njen nastup je najavljivan u Beču poslednjih desetak dana i vlasnici su očekivali da će sva mjesta biti rezervisana do petka. Klub jeste bio pun, bilo je dosta ljudi, ali nije se tražila ulaznica više. Kada je Jelena izašla na binu, svi su momentalno uzeli mobilne telefone i počeli da je fotografišu i da je snimaju. Ona je sa tri igračice izašla na binu u veoma provokativnoj scenskoj garderobi, nosila je donji veš i neku mrežicu preko toga. 

Njen nastup je trajao oko tri sata, sa pauzama, a ona je, osim nove pjesme „Lajk“, izvela i dobro poznate hitove kao što su „Insomnija“, „Ostavljam te“, „Slatka mala“ i mnoge druge. 

 

Ne propustite