Zar je stvarno kraj?GEORGE I AMAL CLOONEY SE RAZVODE?

Slavne ličnosti
Zar je stvarno kraj?GEORGE I AMAL CLOONEY SE RAZVODE?
.

Posljednjih dana neki američki mediji raspisali su se o tome da su George i Amal Clooney pred razvodom teškim 520 miliona dolara. 

Radar Online objavio je da je advokatica nakon žestoke svađe sa suprugom otputovala na Sardiniju s jednogodišnjim blizancima Ellom i Alexanderom. To je, pak, jako razljutilo Georgea pa ju je počeo bombardovati porukama u kojima traži da mu dopusti da vidi djecu.

“Amal mu je rekla da će, ako dođe na Sardiniju, spavati u kući za goste jer ne želi da joj se približava”, ispričao je izvor.

george-amal-clooney-ftr

Nakon što se prašina digla, cijelu priču demanovao je Clooneyjev portparol.

“Priča je potpuno izmišljena”, poručio je za Hollywood Life.

Clooney je davne 1995. nakon razvoda od Talie Balsam rekao kako se više nikad neće ženiti jer jednostavno nije dobar u tome. A onda se pojavila Amal koja ga je oborila s nogu.

Par se vjenčao u Veneciji u septembru 2014, godinu dana nakon što su se upoznali. Slavni supružnici posljednji su put viđeni zajedno u javnosti početkom decembra kad je George zajedno sa svojim roditeljima podržao Amal na 23. dodjeli nagrada Udruženja dopisnika UN-a, gdje su, kao i uvijek, izgledali sretno i zaljubljeno.

Ne propustite