SVI SU GLEDALI SAMO NJU: Kada je OVA manekenka ušetala na tribine na Australian Openu, više niko nije pratio meč

Zanimljivosti
SVI SU GLEDALI SAMO NJU: Kada je OVA manekenka ušetala na tribine na Australian Openu, više niko nije pratio meč
.

Svetski teniski as Novak Đpković osvojio je danas sedmu titulu Australijan opena pobjedivši u finalu Rafaela Nadala. Na tribinama su bila brojna poznata lica, a među njima i jedan Anđeo "Viktorijas sikret".

2lkk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmpvn01eqv8vzjnmytg1njjly2viyjzkyzlkmtm3m2njnduwzdcynwyuanblz5gtas0cngcbotab

Manekenka pod imenom Keli Gejl se na turniru u Melburnu pojavila kao da je krenula na neki modni događaj. Ali ipak je  zadržala pravu mjeru pa stajlingom nije previše odudarala od ostalih. Zanosna Keli bila je u društvu dečka Džoansa Džarla koji ju je čuvao od radoznalih pogleda, iako su ipak svi gledali u nju. 

aygk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldjn01eqv8vmwm5yzfhytjlzmu2ywzhmgzjzda2yje0mdq5njrlm2euanblz5gtas0cngcbotab

Pored prelijepe Keli na tribinama je bila i čuvena australijska glumica Rejčel Grifits, koja je sa osmehom pratila finale.

Nakon što je osvojio svoju sedmu titulu na Australijan openu pobijedivši Rafaela Nadala sa 6:3, 6:2, 6:3, Novak Đoković je najprije džentlmenski pohvalio Španca, pa potom istakao značaj podrške koju ima od svog tima i porodice i da je to dosta utjecalo na njegovu motivaciju.

Ne propustite