KARIJERA POD UPITNIKOM: Vranješ izbačen iz kluba, čini se da je sada svjestan šta je uradio i koliko je sebi naštetio!

Show
KARIJERA POD UPITNIKOM: Vranješ izbačen iz kluba, čini se da je sada svjestan šta je uradio i koliko je sebi naštetio!
.

Nakon afere sa pop divom Jelenom Karleušom, fudbaler Ognjen Vranješ je završio sa Anderlehtom.  To je i razlog zašto je prebačen u B tim i klub ga više ne želi, jer im je ukaljao i ugled i reputaciju, a sada se traži brzo rješenje i nova sredina za iskusnog defanzivca.

vranjesander-681x383

A kako kažu glasine, to bi mogao da bude Dinamo iz Kijeva, pošto ukrajinski mediji tvrde da ne samo da postoji interesovanje, već i da je ostvaren kontakt. Pregovori su navodno otpočeti, vrijednost Vranješa se procjenjuje na milion i po eura, što je sigurno cifra koju klub iz ukrajinske prijestonice može da plati.

Vidjećemo i da li će transfer biti realizovan do kraja januarskog prelaznog roka i da li će Ognjenova karijera ipak biti spašena. Mnogi mediji tvrde i da mu Jelena priprema nešto što mu se neće svidjeti kako bi shvatio da je počinio grešku što je spominjao nju ikako i pokušao da joj pokvari brak i porodicu. 

58773-photo-41-e1410358370933

Iako se situacija malo smirila te se više ne spominju toliko često, još uvijek se prati svaki njihov korak. Najveće pitanje je da li će Duško povjerovati i Jeleni i ostati sa njom u braku, a mnogi tvrde kako Jelena planira treću trudnoću kako bi spasila svoju porodicu. 
Duško je navodno rekao Jeleni da ne smije više napraviti nikakvu grešku, a nedavno je zvao i tokom snimanja koje je napustila u suzama. On u međuvremenu objavljuje fotografije sa noćnih izlazaka u Kini. 

ptdk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldzn01eqv8vodcxyzc1yjc2ztm1y2y1zjiwzwjlntbjogvjywy3nweuanblz5gtas0cqgcbotab

Ne propustite