ISPLIVALA NOVA SLIKA JELENE KARLEUŠE, OBJAVIO JE NJEN PRIJATELJ: Vranješ će poludjeti, EVO ŠTA JELENA RADI! (FOTO)

Show
ISPLIVALA NOVA SLIKA JELENE KARLEUŠE, OBJAVIO JE NJEN PRIJATELJ: Vranješ će poludjeti, EVO ŠTA JELENA RADI! (FOTO)
.

Pjevačica Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su u javnosti objavljene njene slike, ali i navodne poruke koje je slala Ognjenu Vranješu.

Nakon što je ovo odjeknulo brzinom svjetlosti, pjevačica je sa svojim kćerkama otišla u Kinu kod svog supruga kako bi se sklonila od čitave medijske buke koja je prati.

vranjes-i-jelena

Međutim, ona se sada vratila svojim poslovnim obavezama, a ako je suditi po Instagram objavi njenog PR menadžera i najboljeg prijatelja Zorana Birtaševića, pjevačica vrijedno radi.

Na fotografiji je pjevačica u studiju, a u opisu objave stoji: "Never stop" (Nema nikad stajanja).

1

Mala od skandala ipak ne gubi vrijeme i trudi se da iz ovog skandala kakav se ne pamti na estradi izvuče najbolje što može.

Nakon što je fudbaler Ognjen Vranješ objavio slike, a zatim i videe na kojima je navodno Jelena Karleuša, pjevačica je otišla u Kinu kod muža Duška Tošića.

vranjes

INTERVJU OGNJENA VRANJEŠA, ODLUČIO DA PRIZNA BAŠ SVE: Upoznao joj porodicu, dolazio kod nje kući, a zbog jedne stvari svi su ZGROŽENI

 Karleuša se danima nije oglašavala na Instagramu, pošto joj je Twitter isključen, a sada je, nakog prvog pojavljivanja u javnosti, obajvila na Instagram storiju nekoliko fotografija sa suprugom Duškom Tošićem iz Kine. 

jelena1

Naime, pjevačica je i dok je bila u Kini objavila nekoliko fotografija, ali sad je pored fotografija sa snimanja Zvezda Granda, postavila i slike na kojem par izgleda veoma sretno i nasmijano u šetnji po tržnom centru. 

jelena2

Jelena čak na jednoj fotografiji šalje poljubce, tako pokazujući da je između nje i Duška sve u redu i da će zajedno pobijediti bračnu krizu. 

Ne propustite