Poklanjam kuću vrijednu 1,7 miliona dolara, ali imam jedan uslov, treba napraviti samo jednu stvar JESTE LI SPREMNI?

Zanimljivosti
Poklanjam kuću vrijednu 1,7 miliona dolara, ali imam jedan uslov, treba napraviti samo jednu stvar JESTE LI SPREMNI?
.

Agna Wagner iz kanadskog Millarvillea prošle je godine ozbiljno povrijedila leđa zbog čega se veoma teško kreće svojim velikim imanjem koje je zatim odlučila prodati po cijeni od 1,7 miliona dolara (nešto više od 250 hiljada KM).

Međutim, kuću nikako nije uspijevala prodati pa je smanjila cijenu. No ni tad nije pronašla kupca, ispričala je za CBC Daybreak Atlanta. A onda se dosjetila genijalne ideje.

"Write A Letter, Win A House."

Odlučila je organizirati nagradnu igru u kojoj će pokloniti kuću onome tko napiše najmaštovitije pismo. Za sudjelovanje u natjecanju treba platiti 25 dolara (oko 160 kuna), a ona se nada da će biti dovoljno sudionika da ona zaradi cifru po kojoj je namjeravala prodati kuću.

Pobjednik će biti odabran samo ako se prikupi početna cijena kuće, dakle nešto više od 11 milijuna kuna. Ako se to ne dogodi, svim sudionicima će se vratiti uloženi novac.

Pismo može imati maksimalno 350 znakova, a možete se prijaviti mailom ili poštom, uz uplatu od 25 dolara.

Natječaj zasad traje do 5. travnja, no moguće je da ga Wagner produži još tri mjeseca od toga. 500 pisama će biti odabrano za finale, a zatim će neovisni suci odabrati najboljeg. 

 Sudionici moraju imati više od 18 godina, a po kućanstvu se smije natjecati samo jedna osoba.

Uži članovi njezine obitelji i prijatelji ne smiju se prijaviti.

Ova dama izgleda prelijepo i sretno, ali kad vidite donji dio fotografije ostat ćete bez teksta

Ne propustite