MUŠKARCI, OVO MORATE ZNATI: Najbolje supruge su OVA TRI horoskopska znaka!

Praktična žena
MUŠKARCI, OVO MORATE ZNATI: Najbolje supruge su OVA TRI horoskopska znaka!
.

Horoskopski znaci mogu da odrede kakvi ste ljuba.vnici, kakvog ste karaktera, ali i to koje su supruge najidealnije.

ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA OVO ĆE BITI NAJSRETNIJA SEDMICA U GODINI: Iskoristite je!​

Izdvajaju se tri grupe koje pretenduju da budu najbolje.

moab-canyon-spacenet-wedding-elopement-photographer-72-1516810163

RAK

Osjećanja ove žene su veoma jaka i intezivna, ona istinski voli. Uz nju vam nikada ništa ne bi nedostajalo, spremna je sve da učini za svog partnera. Jedini je problem što je sklona dramatizovanju stvari, ali to je jednostavno ona, niko nije savršen. Sjajna je domaćica i majka, uvijek sve postiže. Sve što očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da je uz nju.

hijab-bride-muslim-wedding-dress-thumb640

LAV

Ona je hrabra, neustrašiva i nevjerovatno sposobna. Pored sebe želi partnera koji će biti isti takav, ko će joj biti oslonac i podrška. Ona umije da voli i to na svoj način koji bi svakog opio, čak i kada se ljuti beskrajno je simpatična. Veliki je borac kada su njena djeca u pitanju. Od partnera očekuje da je obožava i obasipa pažnjom.

register-wedding-venue

JARAC

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.

spacenet-wedding-13

Ne propustite