POJAVILA SE U USKIM TAJICAMA I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Potpuno pripijene uz tijelo SAVRŠENO su naglasile njenu figuru

Aktuelno
POJAVILA SE U USKIM TAJICAMA I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Potpuno pripijene uz tijelo SAVRŠENO su naglasile njenu figuru
.

Iako je već u 50-oj godini, pjevačica bi izgledom vrlo lako mogla posramiti i dvostruko mlađe kolegice. Kako tvrdi sama Jennifer, recept za njezin odličan izgled nije u čudotvornim preparatima niti estetskim operacijama, već u mukotrpnom treniranju kojem je u potpunosti posvećena. Ovoga puta pjevačica i glumica Jennifer Lopez posljednjom pojavom u javnosti još je jednom oduševila obožavatelje. Dok je izlazila iz teretane, seksepilna Lopez je na sebi imala uski bijeli top i pripijene tajice pa je usput pokazala isklesane trbušnjake, ali i dobro definiranu guzu.

7e6b2cf12cd2a9e14099

 Po mišljenju mnogih, jedna od najseksepilnijih holivudskih zvijezda čak i za vježbanje bira dobro usklađene i seksi modne kombinacije, a sada je poglede prolaznika privlačila u uskim, bijelim tajicama ispod kojih se nazirala dobro isklesana linija. 

- Jennifer je poput vina. Što je starija, to je bolja. Može biti zahvalna jednim dijelom genetici, ali ključ uspjeha je u njezinoj prehrani. Vrlo je disciplinirana oko toga što jede i ne konzumira alkohol previše. Njezino tijelo je hram - rekao je nedavno osobni trener David Kirsch.

Većinu vremena provodi u teretani kako bi njezina guza zadržala vrijednost od 27 milijuna dolara na koliko ju je osigurala, ali i da bi njezine 'pločice' bile što postojanije. 

Ljubav prema zdravom životu, fitnessu i napornom treniranju dijeli s dečkom. Naime, Jennifer je u ozbiljnoj vezi s umirovljenim i uspješnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (43), a sretan par svaki slobodni trenutak provodi zajedno. 

Ne propustite