JELENA MOLILA DA JOJ SAMO NE DIRAJU DJECU: Vranješ je sada uradio nešto JOŠ GORE, OVO JE SRAMOTA

Show
JELENA MOLILA DA JOJ SAMO NE DIRAJU DJECU: Vranješ je sada uradio nešto JOŠ GORE, OVO JE SRAMOTA
.

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ koji je javnosti postao poznat nakon veze sa Katarinom Grujić i afere s Jelenom Karleuošom i dalje je u Belgiji. 

katarina-grujic-foto-srbijadanas

Međutim, iako je Jelena apelovala da joj ostave djecu na miru i niko ne petlja njih u ovaj skandal, Vranješ se nije obazirao.

jelena2

On se oglasio i otkrio da je svojevremeno upoznao Jeleninu majku Divnu.

divna-i-jelena

- Ne želim više da pričam o Jeleni. Sve što sam imao, rekao sam u saopštenju koje sam okačio na svoj Instagram, to je prava istina. Mogu samo da potvrdim da sam upoznao njene kćerke, sretali smo se u prolazu. Divnu sam upoznao u Atini, kada je Jelena dolazila kod mene", rekao je on i dodao: "Iskreno, muka mi je od svega".

- Divna je znala da joj se kćerka švaleriše sa Vranješom. Kad god bi trebalo da otputuje van zemlje da vi vila sa fudbalerom, Jelena je sa sobom vodila i Divnu kako Dušku ništa ne bi bilo sumnjivo - kaže izvor i dodaje: 

jk-divna

- Divna je otputovala sa Jelenom u Grčku, ali je ostavljala kćerku da sama uživa sa ljubavnikom.Tada je na Akropolju nastao snimak, koji je dokazao da su se oni viđali. Jelena je za fotke mogla da kaže da ih je slala Dušku i da su joj ukradene iz telefona, ali kada je objavljen taj snimak, više niko nije imao sumnje - zaključuje izvor.

 

Ne propustite