IZNENADILA ODGOVOROM: Svi su je odbijali jer je PREDEBELA, a onda im je ona OVO rekla!

Slavne ličnosti
IZNENADILA ODGOVOROM: Svi su je odbijali jer je PREDEBELA, a onda im je ona OVO rekla!
.

Za nešto više od dvije sedmice će pjevačica Bebe Rexha (29) prošetati crvenim tepihom dodjele nagrada Grammy, prve na koju stiže kao jedna od nominiranih. Umjetnica albanskog porijekla ušla je u natjecanje za najbolju novu umjetnicu i najbolji country duo/grupni nastup što ju je jako razveselilo i s nestrpljenjem je očekivala 10. februar kada će se održati svečana dodjela. Ipak, došlo je do neočekivanih komplikacija jer je za mnoge poznate dizajnere jednostavno predebela. Cijelu priču objavila je na svojem Instagramu i svima koji su odlučili da je ne žele odjenuti poručila da nije u redu da ne odijevaju nikog ko nema tijelo modela te da bi trebali poticati žene da vole svoje tijelo, a ne da se zbog veličine osjećaju loše.

profimedia-0395302172
- Dakle, napokon sam nominirana za Grammy i to je najcool stvar ikad. U takvim situacijama umjetnici često od dizajnera traže da im naprave posebnu haljinu za crveni tepih. I to od bilo kojeg velikog dizajnera. Pa je tako i moj tim kontaktirao mnoge od njih i veliki broj mi nije želio napraviti haljinu jer sam predebela. Doslovno, ja sam predebela. Ako je veličina 38/40 preveliko za vas, onda ne znam što da vam kažem. U tom slučaju ne želim nositi vaše haljine jer je jednostavno suludo da tvrdite da su sve žene veće od broja 40 ružne i da ne mogu nositi vaše kreacije. Pa, svima koji su rekli da sam debela i da ne želite da nosim vašu haljinu, sada želim poručiti da ih više niti ne želim. A moja guza veličine 40 i dalje ide na dodjelu Grammyja – završila je svoju priču Bebe Rexha, a nakon objavljenog videa zaredale su se ponude raznih dizajnera koji bi bili i više nego sretni da dobiju priliku odjenuti pjevačicu.

profimedia-0394894354

Rođena Njujorčanka Bleta Bebe Rexha je kći albanskog emigranta iz Debra u Makedoniji i Amerikanke porijeklom iz Gostivara, a svoje probijanje na top ljestvice započela je još 2013. godine. Najprije se proslavila pisanjem pjesama za druge izvođače poput hita „Monster” koji su u duetu otpjevali Rihanna i Eminem,ali surađivala je i s drugim popularnim izvođačima kao što su Nicki Minaj, David Guetta, Iggy Azalea, Nick Jonas i Selena Gomez. Solo karijeri se posvetila 2017. godine i trud joj se isplatio - dokaz tome su dvije nominacije za Grammy.

Ne propustite