SRBIJA SE TRESE! PROCURILE NOVE INFORMACIJE: Vranješ ima i Darine EKSPLICITNE FOTKE?! EVO ŠTA ĆE SAD DA URADI

Aktuelno
SRBIJA SE TRESE! PROCURILE NOVE INFORMACIJE: Vranješ ima i Darine EKSPLICITNE FOTKE?! EVO ŠTA ĆE SAD DA URADI
.

Nakon što je u javnost plasirao e ksplicitne fotografije Jelene Karleuše, fudbaler Ognjen Vranješ navodno je spreman da isto učini i sa njenom koleginicom Darom Bubamarom. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Vranješ navodno posjeduje Darine nage fotke koje mu je poslala kada su se dopisivali prije nekoliko mjeseci.

a

 

- Ognjen i Dara su se čitavo ljeto dopisivali. Oni su razmjenili brojeve preko Instagrama, pa ubrzo prešli na video-poziv preko Vibera. Dara je ubrzo stekla povjerenje u Ognjena, pa mu je nerijetko slala slike na kojima je naga. Dugo su se dogovarali da se vide i uživo, međutim Dara je od prijatelja čula da je u šemi sa Karleušom. Tad je odlučila da bez objašnjenja prekine svoj kontakt s njim - kaže dobro obavješteni izvor.

a1
- Iako joj je Vranješ bio jako simpatičan, Dara se uplašila da se Jelena ponovo ne naljuti na nju. Nije željela da prokocka prijateljstvo zbog Ognjena i odlučila je da ga blokira - tvrdi sagovornik.

tz

 

Kada je Dara stala na Jeleninu stranu, Ognjen se iznervirao.

dd
- "Daro, objaviću tvoje nage fotke ako ne začepiš usta. Izblamiraću te kao Jelenu", poručio je Ognjen folkerki - završava priču izvor Srpskog telegrafa.

da

 

JELENA ODLUČILA SVE DA PRIZNA, NAPISALA POTRESAN STATUS NA FACEBOOKU: Potpuno je odlijepila, OVO NISMO OČEKIVALI!

Ne propustite