INTERVJU OGNJENA VRANJEŠA, ODLUČIO DA PRIZNA BAŠ SVE: Upoznao joj porodicu, dolazio kod nje kući, a zbog jedne stvari svi su ZGROŽENI

Show
INTERVJU OGNJENA VRANJEŠA, ODLUČIO DA PRIZNA BAŠ SVE: Upoznao joj porodicu, dolazio kod nje kući, a zbog jedne stvari svi su ZGROŽENI
.

Bosanski fudbaler za "Hit" priznao je da ga je pjevačica tokom njihove navodne romanse upoznala sa kćerkama Atinom i Nikom, kao i sa majkom Divnom.

jelena-i-vranjes

PSIHOTERAPEUT OTKRIO SVE O BRAKU JELENE I DUŠKA, ANALIZIRAO GOVOR TIJELA: Ne vole se, evo šta im se sprema

- Ne želim više da pričam o Jeleni. Sve što sam imao, reako sam u saopštenju koje sam okačio na svoj Instagram, to je prava istina. Mogu samo da potvrdim da sam upoznao njene kćerkice, sretali smo se u prolazu. Divnu sam upoznao u Atini, kada je Jelena dolazila kod mene - poručio je Vranješ ta "Hit Informer" i odbio da dalje razgovara o Jeleni...

jelena1

 

- Iskreno, muka mi je od svega! Vranješ i JK su pune dvije godine bili zajedno! Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine, kada je sve i počelo. Tamo smo razmijenili brojeve i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta - zajednička putovanja, dolazila je kod mene u Atinu, viđali smo se na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući - otkrio je fudbaler u svom saopštenju i burno je reagovao na Jelenine provokacije da je njen obožavalac:

- Ja nisam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona i to sam spreman da dokažem. Nisam nikog niti jurio, niti prisiljavao sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. 

divna-i-jelena

JELENA ODLUČILA SVE DA PRIZNA, NAPISALA POTRESAN STATUS NA FACEBOOKU: Potpuno je odlijepila, OVO NISMO OČEKIVALI!

Kako navodi dnevni list, Divna Karleuša, Jelenina majka, je sve znala i uvijek je kćerku pokrivala kod zeta Duška Tošića.

- Divna je znala da joj se kćerka švaleriše sa Vranješom. Kad god bi trebalo da otputuje van zemlje da vi vila sa fudbalerom, Jelena je sa sobom vodila i Divnu kako Dušku ništa ne bi bilo sumnjivo - kaže izvor i dodaje: 

jelena-karleusa-dusko-tosic-ata-images-2-770x410

- Divna je otputovala sa Jelenom u Grčku, ali je ostavljala kćerku da sama uživa sa ljubavnikom.Tada je na Akropolju nastao snimak, koji je dokazao da su se oni viđali. Jelena je za fotke mogla da kaže da ih je slala Dušku i da su joj ukradene iz telefona, ali kada je objavljen taj snimak, više niko nije imao sumnje - zaključuje izvor.

 

Ne propustite