PSIHOTERAPEUT OTKRIO SVE O BRAKU JELENE I DUŠKA, ANALIZIRAO GOVOR TIJELA: Ne vole se, evo šta im se sprema

Show
PSIHOTERAPEUT OTKRIO SVE O BRAKU JELENE I DUŠKA, ANALIZIRAO GOVOR TIJELA: Ne vole se, evo šta im se sprema
.

Pjevačica Jelena Karleuša je iz Kine objavila sliku s proslave Duškovog 34. rođendana kako bi ljudima dokazala da joj brak nije u krizi. 

Doktor Milivojević je srbijanski medij kazao da njihov govor tijela govori suprotno. 

jelena-i-dusko

JELENA NIJE SKIDALA NAOČALE, SVUDA JE NOSILA KUTIJU LIJEKOVA SA SOBOM: Snežana otkrila kako je pjevačica stvarno poslije snimanja, SADA JE SVE JASNO

"Na najnovijim fotografijama na kojima su Duško i Jelena jasno se vidi prema njihovom držanju i pogledima da između njih nema bliskosti, ljubavi, da vlada tenzija i da im je brak u krizi. Međutim, po ovim postupcima se primećuje i to da su njih dvoje spremni da zajedno pokušaju da prevaziđu bračnu krizu", priča psihoterapeut Milivojević za Informer i dodaje da su njihove kćerke, Atina i Nika, svjesne da nešto ne valja u odnosu mame i tate:

"Verujem da je Jelena pripremila decu i uputila ih delom u celu situaciju, jer je u današnje vreme društvenih mreža nemoguće sakriti bilo šta. Ovde je problem što ona sad može imati i krizu identiteta jer se u javnosti predstavlja kao se**-simbol, a sa druge strane je brižna majka, što uopšte ne ide uz njen javni imidž i sada je rastrzana na dve strane. Kod Duška mi se sviđa što se on u celoj situaciji postavio prema njoj i ćerkama kao zaštitnik. Da se na sve načine trudi da javnosti dokaže da je u njenom braku sve u redu, govori i to da "mala od skandala" obraća pažnju na svaki detalj. Tako je u subotu, kada čestitala Dušku rođendan, u opisu fotke stavila samo emotikon torte, da bi ubrzo promenila opis i dodala sličice srca."

jelena-i-vranje

Podsjetimo, pjevačica Jelena Karleuša stigla je  danas na drugi snimajući dan emisije "Zvezde Granda" sa skoro sat vremena zakašnjenja u odnosu na ostale članove žiri. 

jelena3

Jelena je i ovaj put došla u pratnji najboljih prijatelja i PR menadžera koji je izašao da joj obezbijedi prolaz ka studiju. Međutim, tu je došlo do koškanja jer je on tijelom zaklanjao Jelenu koja je u tom momentu izgovorila:

- Samo nemojte molim vas agresivno.

jelena1

Ne propustite