JELENA NIJE SKIDALA NAOČALE, SVUDA JE NOSILA KUTIJU LIJEKOVA SA SOBOM: Snežana otkrila kako je pjevačica stvarno poslije snimanja, SADA JE SVE JASNO

Show
JELENA NIJE SKIDALA NAOČALE, SVUDA JE NOSILA KUTIJU LIJEKOVA SA SOBOM: Snežana otkrila kako je pjevačica stvarno poslije snimanja, SADA JE SVE JASNO
.

Snežana Đurišić, još jedna od članica žirija "Zvezda Granda" po snimanju prve emisije poslije skandala nije željela da ide u najsitnije detalje, ali tvrdi da je Jelena dobro.

"Jelena je dobro, a ja lično neću da komentarišem, prosto... nisam naučila da guram nos u tuđi život. Mislim da nije primjereno", ukratko je rekla ona.

snezana-i-karleusa

Jelena Karleuša je u jeku skandala otputovala kod supruga u Kinu, gdje su zajedno sa naslijednicama proslavili njegov rođendan. Zatim, u strogoj tajnosti vratila se uBeograd zbog poslovnih obaveza.

1

Prvi put u javnosti viđena je kada je istrčala iz automobila u studio na Košutnjaku.

519421-jelena-karleusa-ff

JEDVA IZAŠLA IZ AUTA, SKRATILA KOSU, JELENA SE PONOVO POJAVILA NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA": Svi su gledali šta sada nosi u ruci!

Zatim, obratila se putem Instagrama riječima:

"Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću" 

"Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji...."

jelena2

Danas je Jelena stigla je na drugi snimajući dan emisije "Zvezde Granda" sa skoro sat vremena zakašnjenja u odnosu na ostale članove žirija.

jelena3

Jelena je došla u pratnji najboljih prijatelja i PR menadžera koji je izašao da joj obezbijedi prolaz ka studiju. Međutim, tu je došlo do koškanja jer je on tijelom zaklanjao Jelenu koja je u tom momentu izgovorila:

- Samo nemojte molim vas agresivno

Ne propustite