NAKON SKANDALA SA KARLEUŠINIM SLIKAMA, OGLASIO SE GRAND: "Obavezni smo da vam ovo saopštimo"

Show
NAKON SKANDALA SA KARLEUŠINIM SLIKAMA, OGLASIO SE GRAND: "Obavezni smo da vam ovo saopštimo"
.

Nakon skandala oko navodne afere između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, oglasila se i Grand produkcija.

OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ: Razočarala me je, ŽAO MI JE ŠTO ĆU VAM SAD OVO REĆI!​

karleusa-1

Budući da je pjevačica već nekoliko godina članica žirija "Zvezde Granda", iz produkcije su odlučili da joj upute javnu podršku:

59da34ef-c28c-41ef-a632-813e0a0a0ab0-zvezde-granda-sasa-popovic-ziri-620x350-previeworg-728x411

- Kako javni linč na Jelenu Karleušu ne prestaje, smatramo svojom obavezom, ali i kolegijalnošću da se obratimo javnosti. Torturu koju Jelena Karleuša preživljava posljednjih nekoliko dana smatramo ozbiljnom uvredom za sve žene - majke, supruge, ćerke, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je prije svega napadnuta jedna porodica. Kako je Jelena član žirija u Zvezdama Granda, a samim tim i dio naše produkcije i naš prijatelj, apsolutno podržavamo njene napore da, uprkos nevjerovatnom pritisku, izađe kao pobjednik iz ove borbe - poručili su iz Press službe Grand produkcije.

zvezde-granda

Podsjećamo, Jelena Karleuša povjerila se svojoj kolegici da više ne zna na čemu je sa svojim suprugom Duškom Tošićem nakon što je objavljena njena prepiska sa Ognjenom Vranješem.

jelenai-vranjes

- Jelena je rekla da je sve bilo u redu dok nisu izašle te poruke. Međutim, Duško joj sada više ne vjeruje. "Taj kreten, Vranješ... Uništio mi je život!", rekla mi je kroz suze - ispričala srbijanskim medijima poznata pjevačica i Jelenina dobra prijateljica.

OBJAVLJENA PORUKA ZBOG KOJE JE DUŠKO EKSPLODIRAO: Da li će joj sada ovo oprostiti?

jelena-k

U porukama koje su objavljene danas, Jelena je Vranješa uvjeravala da između nje i njenog supruga Duška Tošića vlada samo bratska ljubav i da je njihov brak godinama samo medijska farsa.

vranjes3

Jelenina prijateljica tvrdi da je ovaj detalj promijenio sve u odnosu između Jelene i Duška.

- Jelena sada više ne zna na čemu je, niti šta da radi. Ovo je potpuno slomilo - rekla je njena bliska prijateljica, prenosi Informer.

tosic-i-jelena

NIJE ŽALIO PARE, DUŠKO JELENI KUPIO POKLON VRIJEDAN 2,5 MILIONA EURA: Zanijemit ćete kad vidite šta je u pitanju

Podsjetimo, Karleuša je odmah po objavljivanju njenih fotografija otišla u Kinu kako bi pokušala da izgladi odnos sa svojim suprugom.

Jelena Karleuša nekoliko puta se oglasila u javnosti sa tvrdnjom da joj je sve namješteno, da su slike foto-montaža i da je Ognjen proganja.

 

 

 

 

 

Ne propustite