PRATIO SAM SVOJU ŽENU, A ONDA SAM SE ZALEDIO: Lagano je otišla sa kolegom, ali sam samo zbog ovoga i dalje sa njom!

Zanimljivosti
PRATIO SAM SVOJU ŽENU, A ONDA SAM SE ZALEDIO: Lagano je otišla sa kolegom, ali sam samo zbog ovoga i dalje sa njom!
.

Stariji muškarac primijetio je da se njegova 28 godina mlađa supruga distancirala i sve češće izlazi iz kuće. Počela je da se ponaša kao da ima 18 godina, a on ju je jednom prilikom pratio.

q2
Ništa ga nije moglo pripremiti na ono što je zatekao, a sve je ispričao stručnjaku Deidre Sanders.

"Jednom sam pratio svoju suprugu kada mi je rekla da ostaje duže na poslu i ugledao sam je kako se nalazi s ljubavnikom. Imamo dvoje jece koju obožavam i ne znam šta da radim. Meni su 62, a ženi 34 godine. Upoznali smo se dok sam radio na Dalekom Istoku. Moja žena je s Filipina. Vjenčali smo se i preselili u Veliku Britaniju prije pet godina. Dobili smo sina i sve je funkcioniralo savršeno. Onda se moja supruga našla sa svojim mladim prijateljicama iz zemlje i većina njih se razvela ili ostavila svoje partnere. One su promijenile njeno ponašanje prema meni. Od tada je izgubila nit i čini se kao da želi da opet ima 18 godina. Izlazi često i pleše do jutra. Razgovarao sam s njom i odlučili smo da napravimo još jedno dijete. Zahladila je odnose sa mnom i rekla mi kako više nikada ne želi da ima sek*", rekao je muškarac i dodao:

aas

"Smršala je dva konfekcijska broja i počela svakodnevno da ide u teretanu. Bio sam uvjeren da je našla ljubavnika. Ona je inače medicinska sestra i jednom mi je rekla kako će svake nedjelje raditi jednu noć više, ali bilo mi je to sumnjivo pa sam je pratio. Odvezla se do parkirališta ispred bolnice, ali onda se prebacila u drugi automobil. Brzo su nestali, ali uspio sam da vidim da je za volanom bio muškarac. Pitao sam je o tome, ali mi je rekla da je to bio jedan kolega.

q

Ona je jako lijepa žena i znam da se s nekim viđa. Stalno je na telefonu i skriva ga da ja ne bi vidio s kim razgovara. Kaže da me voli, ali da više nije zaljubljena u mene, da smo u braku samo na papiru, ali da je tako bolje za dobrobit naše djece. Osjećam se kao smeće i pitam se vrijedi li. Rekao sam joj da nikad neću otići jer obožavam svoju djecu, ali šta da radim?"

aa

Deidre odgovara:

"Naravno da se osjećaš povrijeđeno i odbačeno – ali proganjanje i igranje detektiva teško da će ti pomoći da spasiš brak. Ako te supruga vara, ona griješi, ali veće su šanse da ćeš spasiti brak ako preuzmeš dio odgovornosti za stanje do kog ste se doveli. Reci joj da izabere i neka bude iskrena s tobom. Pitaj gdje je pošlo po zlu i šta da promijeniš da imate normalan brak. Predloži joj da pokušate, čak i ako je to samo za dobrobit djece."

MUŠKARCI OVO MORATE ZNATI: Ako primjetite bar JEDAN od ovih znakova na na njoj, to znači da vas želi u krevetu večeras!

Ne propustite