POMJERILA NOGU I SVE SIJEVNULO: Pjevačici dole sve ispalo, ovo muškarci moraju pogledati! (FOTO)

Show
POMJERILA NOGU I SVE SIJEVNULO: Pjevačici dole sve ispalo, ovo muškarci moraju pogledati! (FOTO)
.

Milica Todorović bila je gost u emisiji i tom prilikom dala svoje viđenje ljubavi, odnosno kako se treba ponašati prilikom prvog sastanka sa muškarcem. Ona je, na iznenađenje mnogih, objasnila da je zbog butina ni jedan muškarac neće odbiti, šta god mu ona rekla i kako se god ona bude ponašala.

m3

Naime, tema razgovora bila je kako mušlarca na suptilan način odbiti kada poslije prvog ili drugog sastanka poželi da vas odvede u svoj stan, a da mu pri tom održite interesovanje. I naravno, spriječite da potpuno odustane.

m1

Milica je zagovornica toga "što na um, to na drum", pa je ona istakla da nema zadrške u tome kada nešto "neće" a onda i otkrila njen "tajni adut" koji nikad ranije "omanuo":

- Pa ja ako kažem da neću, on mora da se trudi, ako on hoće! Pa neće sigurno da odustane, vidi mi butku - izjavila je Milica u emisiji "Magazin In".

m
Ona je ovim zaprepastila sve u studiju, a da bi to i dokazala, prekrstila je svoje duge noge i demonstrirala kakvu zapravo nogu ima, zbog koje, kako ona kaže, muškarci ne odustaju kada žele da je zavijedu.

p6

 

- Evo ako ja prekrstim sada ovako, to je onda.. - bila je ubjedljiva Todorovićeva.

PRIJETI NAJVEĆI SKANDAL DO SADA, VRANJEŠ UPOZORIO: Ako ga Jelena još jednom pomene, uradit će ovu BRUTALNU STVAR

Ne propustite