TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Otac poginuo u nesreći, majka rodila carskim rezom pa umrla

Aktuelno
TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Otac poginuo u nesreći, majka rodila carskim rezom pa umrla
.

Jučer je umrla trudnica koja je prije nekoliko dana teško ozlijeđena u sudaru autobusa i auta kod Kruševca u Srbiji. Nakon teške nesreće odvezena je u kruševačku bolnicu gdje je rodila dječaka carskim rezom. No, 24-godišnja Jovana Milenković umrla je jučer ujutro u bolnici.

Njen suprug, 26-godišnji Stefan Ilić umro je na mjestu nesreće.

Dijete je u teškom stanju

Dijete koje je rođeno carskim rezom u teškom je stanju, a liječnici se bore s ozljedama. Kako piše Blic, dijete je nazvano Vuk.

"Mališan se spasio od smrti, ali nije vidio roditelje. Nisu ni oni njega", kaže Jovanina teta Jasmina.

"Svi se pitamo što bi bilo da nisu baš u tom trenutku krenuli ka Kruševcu. Ali sudbina je htjela da sjedne baš iza svog Stefana i da oboje nastradaju.

Prema riječima direktora bolnice Predraga Sazdanovića, dječak je priključen na aparat za disanje i dalje je životno ugrožen. Pojedini parametri su stabilizirani, ali prognoze o daljnjem razvoju stanja dječaka još se ne mogu dati.

Vozač autobusa u pritvoru

Sud u Kruševcu je poslije saslušanja vozača autobusa J. B. (37), a na prijedlog javnog tužiteljstva, odredio pritvor vozaču zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

Kako se pretpostavlja, do sudara je došlo kada je autobus proklizao na skliskoj cesti i prešao u suprotni trak te se sudario s autom.

U autu s dvoje mladih bili su Jovanin otac Saša i njena sestra Teodora. Njih četvero je autom išlo iz Kaonika prema Kruševcu.

"Nismo imali gdje skrenuti. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas", rekao je Saša Milenković, koji je bio na mjestu suvozača.

Ne propustite