VRANJEŠ JE ''FACA NASLOVNICA'', ali NE po dobrom: Evo zbog čega ga svi negativno komentarišu

Region
VRANJEŠ JE ''FACA NASLOVNICA'', ali NE po dobrom: Evo zbog čega ga svi negativno komentarišu
.

Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša i Duško Tošić- imena su koja se ovih se dana najviše spominju u svim medijima, a sve zbog informacije da Ognjen i Jelena imaju nešto te da je Jelenin brak u kriznom periodu. 

Podsjećanja radi, srpski mediji tvrde da se Jelena s nogometašem dopisivala, a naknadno su isplivale i informacije o darovima te Ognjenovom navodno opsesijom.


JELENA TVRDI DA JE SVE LAŽ

Čim su izašle prve informacije, Jelena se odmah oglasila na socijalnim mrežama gdje je napisala da je sa njenim brakom sve uredu te je isprozivala medije koji iznose neistine. Mnogima je i teško bilo povjerovati u takve navode jer ako Jelena išta cijeni, to je onda porodica.

Rezultat slika za vranješ jelena kareuša

FACA NASLOVNICA

Vranješu ovo nije prvi put da je glavna ''faca naslovnica''. Dosad ih je dobivao zbog svojih tetovaža, sukoba s navijačima BiH reprezentacije i stavovima sa kojima se mnogi ne slažu.

Prvi skandal koji ga je doveo do regionalnih naslova bio je onaj s tetovažom granica Republike Srpske. Navijači BiH reprezentacije su se uvrijedili, a on je tetovažu naknadno prekrio. Stav da mu je čin loš izrazili su i neke kolege, no on se nije dao smesti pa je navijače koji su ga osudili nazvao bauštelcima.

Nije mogao izdržati Vranješ pa je godinama kasnije tijelo tetovirao likom Momčila Đujića što je ponovo izazvalo lavinu komentara. Odmah su se od Vranješevog poteza ogradili iz nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, osudivši njegove stavove i radnje. Na njegovom Instagram profilu možete vidjeti mnoštvo fotografija na kojima se vide njegove tetovaže, a on ih s ponosom pokazuje.

 

Ne propustite