AUTOMOBILOM SLETIO U KANAL: Brenin sin doživio UDES!

Aktuelno
AUTOMOBILOM SLETIO U KANAL: Brenin sin doživio UDES!
.

Sin Lepe Brene, Stefan Živojinović je prošle sedmice zbog loših vremenskih uslova proklizao automobilom vraćajući se sa Kopaonika

Naime, uprskos tome što je stariji sin Lepe Brene vozio polako, njegova kola su iznenada završila u jarku.

brena-ns

- Stefan je dobar vozač, i ima snažan mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva i džipom mogli da prođu. Krenuo je sam, dan ranije, dok je njegov mlađi brat Viktor ostao da prenoći na Kopaoniku sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želio jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebalo da promoviše pjesmu - priča izvor blizak Stefanu za "Srpski telegraf" i dodaje:

1

- Stefan je vozio polako, ali ga je led izbacio u krivini i proklizao je sa puta. Sreća, pa se nije povrijedio. Ni kola nisu mnogo oštećena, ali je Stefan doživeo šok. Ima malo ogrebotina, ali beznačajno s obzirom na to šta je moglo da se desi. Odmah nakon što je proklizao, Stefan je pozvao šlep-službu. Međutim, oni su kasnili više od sat vremena. Stefan se žestoko smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače, ni Stefan ni Viktor ništa nisu htjeli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali, tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik, jer se sprema nevrijeme, a oni je nisu poslušali - priča izvor i konstatuje da je Stefan odmah po povratku sa planine otputovao sa majkom na turneju u Australiju.

2

 

Ne propustite