HALJINA VRIJEDI 2.000 EURA, A NJOJ SAMO U NOGE GLEDAJU: Sve zbog jednog detalja (FOTO)

Moda i ljepota
HALJINA VRIJEDI 2.000 EURA, A NJOJ SAMO U NOGE GLEDAJU: Sve zbog jednog detalja (FOTO)
.

Prošlu noć na Menhetnu na prikazivanju nastavka filma o Meri Popins "Mary Poppins Returns" sa Emili Blant u glavnoj ulozi, pojavila se njena draga koleginica Blejk Lajvli. Modna ikona koja je prethodnih mjeseci obilazila bioskope sa filmom "A Simple Favor" sinoć je održala malu modnu lekciju koju treba prihvatiti.

Modni stručnjaci ističu da ako je dekolte dubok, poželjno je da haljina ili suknja budu duži, nikako kraći i obrnuto. Dakle, kratka suknja, haljina, zatvoren gornji dio.

sako2

Iako prekratka haljina ili suknja mogu djelovati kao nezahvalno rješenje, Blejk Lajkvli je dokaz da ako imate osjećaj za modu onda možete da napravite čudo sa kratkom haljinom, piše magazin "Žena.blic".

Haljina / sako "džakaste oblika" uz neobičan dodatak sječene svilene prugaste košulje koja "viri" ispod sakoa je modno oduševljenje.

sako1

Haljina-sako je djelo modne kuće "Moda Operandi" koja je namijenjena za one sa dubljim džepom jer je njena vrijednost 2.000 eura.

sako

U ovom slučaju dobar ukus i dobar odabir haljine mnogo košta, ali sigurno će se u budućnosti pojaviti middle-low brendovi sa sličnim dizajnerskim rješenjem koje će biti pristupačno za sve.  

IMATE ŠIRE BOKOVE I POVEĆU ZADNJICU? Istraživanje otkrilo, EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA!

Ne propustite