USKOČIT ĆE VAM PARE U NOVČANIK: Uz ova 3 Feng shui savjeta uvijek ćete imati novac u domu!

Praktična žena
USKOČIT ĆE VAM PARE U NOVČANIK: Uz ova 3 Feng shui savjeta uvijek ćete imati novac u domu!
.

Feng shui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu.

Koristite žive boje u dijelovima stana u kojima obavljate najčešće poslove koje imaju veze s finansijama.

Feng šui majstori uvijek naglase „područje novca“ bojama i to zelenom i ljubičastom.

novac3

Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mjesta za činiju sa grožđem – idealno je pomiješate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamijenite prirodno nekom lijepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

novac2

Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mjestima po kući. Kad počnete da zapostavljate novac, i on će početi da zapostavlja vas. Zato vodite računa da su vam priznanice uvijek lijepo složene, spakujte kućne račune u lijepe koverte ili plastične futrole u živim bojama.

Držite ih na lijevoj strani pisaćeg stola, gdje je vaše mjesto novca u radnom prostoru.

novac1

Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život

Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena ili pažnje. A okean se sastoji od hiljada kapi, zapamtite.

novac-euri

Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli da poklonite drugima. Bogatstvo nije uvijek u tome da dobijemo ili imamo više, već da nađemo i pozitivnu stranu u onome što već imamo. Kako budete osjećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca ali i osjećaja zadovoljstva.

novac

Ne propustite