SVI JE MRZE JER JE OVO OTKRILA: Khloe Kardashian ispričala "šta sve žene žele", izazvala HAOS na Internetu!

Praktična žena
SVI JE MRZE JER JE OVO OTKRILA: Khloe Kardashian ispričala "šta sve žene žele", izazvala HAOS na Internetu!
.

Novim komentarom koji je na svom Instagram profilu objavila Kloi Kardašijan izazvala je pravu buru na ovoj mreži, a njeni pratioci osuli su paljbu po njoj zbog njene izjave vezane za dijete.

kloi-kardasijan-11-620x350

Sestre Kardašijan poznate su po tome da pretjeruju kada je fizički izgled u pitanju. Sjećamo se izjava vezanih za ishranu, pa komplimenata na račun anoreksičnog izgleda njihove sestre Kim kojoj su pri tom iskazale ogromno divljenje. Sada, Kloi je izazvala sve svojom izjavom da “žene žele samo dvije stvari: da smršaju i da jedu”.

Nije trebalo puno vremena kritičarima da im ovo zapadne za oko i da krene otvoreno prozivanje rijaliti zvijezde. Džamila Džamil je napisala da je takav stav rastužuje i istakla da se nada da se njena kćerka neće voditi ovom idejom kada poraste. Ogradila se kasnije od svoje izjave i rekla da ju je uputila svima s obzirom na uticaj medija, a da ništa nije bilo direktno namijenjeno Kloi.

zrtr7mvdgrdytozygatt

kloe

e-khloe-kardashian-120418-1120

Drugi nisu bili blagi kao ona. Istakli su da je šteta što Kloi prati toliko djevojčica koje sanjaju o tome da izgledaju lijepo, a ona im servira priče kako treba da smršaju i budu mršave da bi bile lijepe. Jesti i mršaviti je moguće samo uz izbalansiranu ishranu i adekvatnu fizičku aktivnost. Djevojčicama u najosjetljivijem dobu potrebna je podrška i pravi savjeti kako bi formirale zdravu sliku o sebi i voljele svoje tijelo, a ne mediji i poznate ličnosti koje će im stalno naturati na nos da nisu dovoljno lijepe i mršave.

27574103-161212067865795-2290142966716563456-n

kh

maxresdefault

Ne propustite