PAMTITE LI EMU, KĆERKU ROSSA I RAHCEL iz serije PRIJATELJI? Evo kako DANAS IZGLEDA!

TV & Video
PAMTITE LI EMU, KĆERKU ROSSA I RAHCEL iz serije PRIJATELJI? Evo kako DANAS IZGLEDA!
.

Postoje neke serije koje svoju popularnost ne gube nikada. Jedna od takvih je i serija ''Friends'' koju mnogi gledaju i danas. Glumačku postavu svi dobro znaju, a njihove najbolje momente rado pamte. Međutim, osim poznate šestorke Prijatelja, tu su se pojavljivale i druge osobe, a najmlađa od njih bila je kćerka Ros i Rachel, nazvana Ema. Bila je najmlađa, ali i jedna od najslađih članica glumačke ekipe popularne serije “Prijatelji”. Ovu ulogu igrale sada 16-godišnje sestre blizankinje Noelle i Cami Sheldon.


– Dakle, gledao sam Prijatelje sinoć, epizodu u kojoj Ross snima video za Emmin osamnaesti rođendan i u kojoj Chandler govori “Zdravo Emma, 2020. godina je”. Jesi li se već razbudila od popodnevnog drijemanja?” I onda mi je sinulo da je 2020. godina sljedeća godina. Emma će sljedeće godine napuniti 18 godina – napisao je jedan od obožavatelja na Twitteru.

Blizankinje Noelle i Cami koje su glumile Emmu danas imaju 17 godina, i glumile su je sve do kraja emitiranja serije, a evo kako izgledaju.

Slikovni rezultat za Noelle i Cami Sheldon

Ne propustite