PRIJETI NAJVEĆI SKANDAL DO SADA, VRANJEŠ UPOZORIO: Ako ga Jelena još jednom pomene, uradit će ovu BRUTALNU STVAR

Show
PRIJETI NAJVEĆI SKANDAL DO SADA, VRANJEŠ UPOZORIO: Ako ga Jelena još jednom pomene, uradit će ovu BRUTALNU STVAR
.

Pjevačici Jeleni Kareluši prijeti još jedan skandal ukoliko bude pominja fudbalera Ognjena Vranješa, jer kako fudbaler priča prijateljima on ima najnovije oružje za nju, prenosi Blic. 

Kako "Blic" saznaje od izvora bliskog fudbaleru zbog skandala koji je isplivao u javnost, a tiče se njegove prepiske sa pjevačicom Ognjen je odlučio da ukoliko ga Jelena Karleuša bude pominjala u javnosti u negativnom kontekstu on će se "braniti" kompromitujućim fotografijama koje navodno poseduje, a koje njoj neće nimalo ići u prilog.

jelena2

Mediji su prije nekoliko dana pisali Jelena se već svom suprugu pravdala riječima da je Vranješ "psihopata koji je proganja" kako bi opravdala to što je od njega dobila 1001 ružu. 

ognjenvranjes
Jelena tvrdi da su priče da je razmenjivala poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom totalna budalaština, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari, posebno što ima dvije maloljetne kćerke Atinu i Niku, te majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

dusko-i-jelena

Ona je o svemu ovome detaljnije govorila u razgovoru za Informer gdje je navela da je sa njenim brakom sve u redu i da je jako pogađa ovo što joj se dešava, ali izgleda da mnogi nisu poslušali njen zahtjev da je ostave na miru, pa se povodom ovoga obratila i putem Instagrama.

- Ponoviću - sve medije koji pišu i pisali su o meni najgnusnije laži tužila sam i tužiću do smrti! J*bem li vam mamicu bolesnu zlu!!! O*jebite od mene, mog muža, mog braka i mene  - pisalo je na pjevačicinom storiju. 

jelena1

Ne propustite