KAKO DA ZADRŽITE MLADALAČKI IZGLED LICA UZ SAMO NEKOLIKO TRIKOVA: BROJ 1 je JAKO VAŽAN, ali malo ko se toga pridržava

Moda i ljepota
KAKO DA ZADRŽITE MLADALAČKI IZGLED LICA UZ SAMO NEKOLIKO TRIKOVA: BROJ 1 je JAKO VAŽAN, ali malo ko se toga pridržava
.

Svaka žena sanja o tome da zauvijek zadrži mladalački izgled lica. Iako godine nose svoje, postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da usporite znakove starenja. Evo koji su to:

OBRVE

Obojite li obrve nijansu, dvije svjetlije od prirodne, izgledaćete nekoliko godina mlađe, a oči će biti otvorenije ako je područje oko njih nijansu svjetlije od ostatka lica.

KOREKTOR NA PODOČNJAKE

Prekrijte podočnjake korektorom na bazi žute ili boje breskve - pažljivo ga nanesite ispod očiju te u unutarnje uglove očiju.

PUDER SA REFLEKTIRAJUĆIM ČESTICAMA

Koži lica vratite mladenački sjaj puderom s reflektirajućim česticama koji će osvijetliti i osvježiti lice. Nanesite ga na istaknute dijelove lica - na obraze, bradu, nos i čelo, ali ako imate masnu kožu, čelo preskočite jer će se taj dio tako samo prekomjerno sjajiti.

BRONZANO-RUŽIČASTE NIJANSE

Također, umjesto ružičastih ili ljubičastih odaberite bronzano-ružičaste nijanse rumenila koje bolje pristaju zreloj koži. Poslužite se i makeup trikom za podizanje kapaka te u trenu povećajte oči. Nježnu mat sjenu u smeđoj nijansi nanesite od linije trepavica gotovo do obrva.

OLOVKA ZA USNE-MUST HAVE

Za lijepe usne pregibe ispunite olovkom, a zatim nanesite omiljeni ruž. Nakon 45. godine izbjegavajte tamne ruževe i birajte nježnije nijanse.

Slikovni rezultat za Å¡minkanje nude

Ne propustite