PEDESETOGODIŠNJAKINJA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU: Ovu DAMU morate bolje pogledati!

Moda i ljepota
PEDESETOGODIŠNJAKINJA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU: Ovu DAMU morate bolje pogledati!
.

Koliko često imate priliku vidjeti pedesetogodišnjakinju koja vas ostavlja bez teksta svojim stajlingom? Renia je strastvena ljubiteljica mode s adresom u Velikoj Britaniji, koja želi pokazati da godine nipošto ne bi trebali biti prepreka u igri s trendovima, eksperimentiranju s komadima i sjajnoj zabavi pri stiliziranju komada koje imate u ormaru.

Ova dama vodi i sopstveni blog pod nazivom  ‘ Ven's wife style’, koji je nazvala tako upravo zbog specifičnosti muževog imena, a na njemu redovno dijeli savjete i inspirira dame da njihove kombinacije ostanu zanimljive i unikatne. „Pripadam ženama koje su uvijek znatiželjne kada su u pitanju novi trendovi i volim ih isprobavati.''-kaže ona. 

Ona često mijenja svoje stilove, te svoje pratitelje odjevnim kombinacijama ostavlja bez teksta. Iako mnogi tvrde da treba izgraditi sopstveni stil, Renia kaže da je sasvim uredu miješati stilove i na taj način kreirati svoj te da treba nositi ono što nam taj dan najbolje ide uz karakter. 

Pregledavajući njene društvene mreže, pronaći ćete zanimljive stilske formule koje uključuju bezvremenske komade poput tufnaste haljine i dolčevite, ali i jeans kombinezon ili suknju sa životinjskim uzorkom.

„ Svoj stil bi opisala kao bezvremenski, spoj klasike s muževnim komadima i kombiniran s najnovijim trendovima. Sada sam u stadiju u kojem znam što mi treba, koja mi se odjeća sviđa i što izgleda lijepo na meni. Moja intuicija je povezana s mojim samopouzdanjem. Morate pronaći kompromis između onoga što izgleda lijepo na vama i onoga što vas čini samopouzdanim.“ – rekla  je. 

RENIA JAZ stil 01

RENIA JAZ stil 04

RENIA JAZ stil 07RENIA JAZ stil 21

Ne propustite