Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje

Bosna i Hercegovina
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
.

Danas je u našoj zemlji bilo pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom, a u Hercegovini bez padavina. 

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -12 stepeni, Ivan Sedlo -4, Sokolac -3, Bijeljina i Gradačac -1, Brčko, Bugojno, Livno, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla i Zvornik 0, Zenica 1, Bihać, Doboj, Prijedor i Sanski Most 2, Banja Luka i Trebinje 3, Široki Brijeg 5, Grude i Mostar 6, Stolac 7, Neum 8 stepeni.

1

Sutra se u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne ponegdje u Bosni sa slabim snijegom. Tokom dana, postupni prestanak padavina. U Hercegovini umjereno oblačno. Vjetar u Bosni slab, a u sjevroistočnim područjima i umjeren, zapadnog i sjevrozapadnog smjera. U Hercegovini slaba do usmjerena bura. Jutarnja temperatura od -8 do -1, na jugu od -1 do 3, a najviša dnevna od -4 do 2, na jugu od 3 do 7 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne sa susnježicom i slabim snijegom. Tokom dana, padavine će prestati. Jutarnja temperatura oko -4, a najviša dnevna oko -1 stepen.

Ne propustite