NESPRETNI I SEBIČNI: Muškarci u ovom horoskopskom znaku su NAJGORI U KREVETU!

Praktična žena
NESPRETNI I SEBIČNI: Muškarci u ovom horoskopskom znaku su NAJGORI U KREVETU!
.

Ako ste se nekada pitali koji horoskopski znak se ne može pohvaliti vještinama u krevetu, donosimo vam odgovor.

Prema mišljenju stručnjaka, ako vam je ovaj aspekt veze bitan, najbolje je da se klonite muškaraca rođenih u znaku Raka.

man-about-to-passionately-kiss-sexy-woman

Iako su na glasu kao jako brižni partneri, Rakovi su u krevetu poprilično sebični, ali samo zato što su nespretni i ne znaju šta rade. Zato i inicijativu najčešće prepuštaju partnerki, kojoj ne znaju da uzvrate istom mjerom. 

53d43a6665adb-01-kelly-brook-kiss-cannes-2012-4gbhgl-lgn

Veoma su zatvoreni i uvijek čekaju da partner načini prvi korak, a onda znaju i da se opuste. Ukoliko pretherate s Rakovima, možete se vratiti na početak. 

young-woman-kissing-her-boyfriend-s-forehead-1153-983-1

BONUS: Rečenice na koje svaki muškarac pada kao pokošen

 

Žene, muškarci će pasti na neke vaše rečenice. 

Evo koje su to: 

Izgledaš lijepo

Ne treba samo vaš muškarac da vam udjeljuje komplimente, nekada  vi dajte njemu koji kompliment. 

love

U pravu si

Žene su često sklone tome da tjeraju po svom i kada nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, da jasno kažete neke stvari, ali isto tako trebate priznati i svoju grešku.

Kada je vaš partner u pravu, priznajte mu to i recite da ste pogriješili. Trebamo znati preuzeti odgovornost za svoje postupke, zar nije tako? Slobodno mu rcite kada bude u pravu, značit će mu.

love

Možeš li mi pomoći?

Muškarci vole kada se osjećaju muževno i korisno. Vole to kada priskoče djevojci u pomoć. To im je način da je bolje upoznaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik možete iskoristiti i tako se možda bolje upoznati. Dobijete priliku da lakše započnete neku temu, dobra ideja, slažete li se?

love7

Volim tvoj… (dio tijela po želji)

Ponekad je određenost poželjna u datim situacijama. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voljeli da im pohvalite, ali možete i improvizovati. Kako god njima će itekako goditi kada im nešto takvo kažete i bukvalno će past pred vas.

 

 

Ne propustite