SVI BRUJE O NJENOM RAZVODU, A OVO JE LUKSUZNA VILA U KOJOJ ŽIVI: Vrijedi 2 miliona eura, A UNUTRAŠNJOST ĆE VAS RASPAMETITI (VIDEO)

Show
SVI BRUJE O NJENOM RAZVODU, A OVO JE LUKSUZNA VILA U KOJOJ ŽIVI: Vrijedi 2 miliona eura, A UNUTRAŠNJOST ĆE VAS RASPAMETITI (VIDEO)
.

Mediji posljednjih dana ne prestaju pisati o navodnom razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, a svemu je kumovao nogometaš Ognjen Vranješ.

karleusa1

Karleuša već godinama živi sa Duškom u svojoj vili, u elitnom beogradskom naselju Dedinje.

Ona je prije dvije godine pokazala unutrašnjost vile od 550 kvadrata.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Inače, luksuzna vila procjenjena je na oko dva miliona eura!

Inače, Duško Tošić nedavno je kupio kuću od Dragana Stojkovića Piksija i preveo na ime Jelene Karleuše.

piksi

MRŠAVA, PLAVA I RAVNA KAO DASKA: Ovako je Anđela Veštica izgledala prije 27 godina, NEĆETE VJEROVATI SVOJIM OČIMA (FOTO)

„Kuća se nalazi u otmjenom i bogatom dijelu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za djecu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje.

jelena-karleusa

jelena-karleusa-foto-rajko-ristic007-e1542646016778-768x781-e1542646831397

Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe, što znači da će Jelenina majka Divna moći nesmetano da dolazi i boravi koliko želi, a isto naravno važi i za Duškovu majku, koja ne dolazi tako često kao Divna“, objašnjava izvor Sveta.

Plan fudbalera i pjevačice jeste da se u vilu usele na proljeće sljedeće godine, a tada će u goste pozvati i Piksija i Snežu da vide kako poslije renoviranja izgleda kuća u kojoj su nekada živjeli.

kucajelena3

Inače, ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je Piksi iz Bešiktaša doveo u Guangdžou R&F. I sama Jelena je potvrdila da će se početkom proljeća useliti u novu vilu ali za Svet komentariše i da li joj je drago što više neće biti prva komšinica koleginice Maye Berović.

jkuca-jelena

kucajelena2

„Pa nije mi drago ja na to ne gledam baš tako. Svako ko dođe blizu mene je dobro došao a ona je došla u moj komšiluk. Svi ćete biti pozvani na useljenje sada vam zaista ne mogu otkriti pravu lokaciju kuće! Još uvijek nije sve završeno jer se kuća u ovim klimatskim uslovima ne može renovirati ali u martu, ja se nadam, useljavamo se. Te priče da svako ima svoje kupatilo to je tačno jer mi i u stanu svako ima svoje tako da neće se ništa pretjerano promijeniti“, kaže Jelena.

jelena-8

 

 

 

Ne propustite