ALEKSANDRU PRIJOVIĆ USLIKALI PRED POROĐAJ, NIKADA DEBLJA NIJE BILA: Potpuno se transformisala, pogledajte slike (FOTO)

Show
ALEKSANDRU PRIJOVIĆ USLIKALI PRED POROĐAJ, NIKADA DEBLJA NIJE BILA: Potpuno se transformisala, pogledajte slike (FOTO)
.

Pjevačica Aleksandra Prijović nalazi se u sedmom mjesecu trudnoće i trenutno uživa u porodičnim praznicima sa najbližima.

Prije nekoliko dana pjevačica se slikala sa suprugom Filipom Živojinovićem, majkom Borkom Mihajlović, kao i Filipovom majkom Zoricom Nakić. 

1

4

Svi su zaključili kako pjevačici prija odmor, jer naprosto blista.

5

A ovo je snimak na kojem se jasno vidi njen stomak:

Pjevačica se novim fotografijama pohvalila na svom profilu na Instagramu, a mnogi su primijetili da Aleksandra izgleda drugačije.

Naime, pjevačica je skratila kosu, te tako sada fura moderan paž.

47584404-240239340033444-7204814389008758814-n

Sudeći po komentarima, fanovima se njen izgled veoma dopada.

Iako je pjevačica Aleksandra Prijović tek u sedmom mjesecu trudnoće, njen kum Aco Pejović uveliko se sprema za veliko slavlje kada mališan dođe na svijet.

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-nt-svet-2-630x380

- Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo trenutak kada će Aleksandra donijeti na svijet njihovog nasljednika - priznao je Pejović i dodao:

foto-aleksandra-prijovic-i-aco-pejovic-udruzili-snage

- Dogovorio sam se sa Filipom da ćemo slaviti tri dana i da će slavlje trajati do jutra. Svi znaju da sam kafanski čovjek, tako da sam za tu priliku rešio da dam sebi oduška i napijem se sa Filipom. Biće muzike, tamburaša, svi ćemo nazdraviti u čast rođenja kumića Aleksandra - izjavio je Aco.

aco-pejovic-1

- Kuma Aleksandra neće biti u mogućnosti da prisustvuje tom slavlju, ali slaćemo joj snimke i slike, a kada ona i beba izađu iz bolnice, napravićemo reprizu. To će biti najbolja žurka. Filip i ja ćemo se potruditi da gostima priredimo nezaboravan provod - zaključio je folker.

aco-pejovic

Aleksandra Prijović nedavno je ušla u sedmi mjesec trudnoće, a ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je pjevačicu u šetnji sa psom.

Aleksandra je iz zgrade izašla u bijelom kaputu ispod kog se nazirao trudnički stomak. Pjevačica je imala problem kada je psa trebala da uvede u automobil, a razlog šetnje bila je posjeta veterinaru u jednoj beogradskoj klinici za kućne ljubimce.

prijovic-960x750

Trenutno najpoznatija trudnica u Srbiji izlazak iz stana, u kom živi sa svojim suprugom, Filipom Živojinovićem, iskoristila je da posjeti frizera, ali i da se vidi sa svojim prijateljima.

Pogledajte video:

 

Ne propustite