POGLEDAJTE OVU TRANSFORMACIJU: Skinula 62 kilograma i sada izgleda nevjerovatno

Zanimljivosti
POGLEDAJTE OVU TRANSFORMACIJU: Skinula 62 kilograma i sada izgleda nevjerovatno
.

Ukoliko ste ikad poželjeli da smršate, znate i sami koliko je teško izgubiti i 5 kilograma, a kamoli 62. Zoe Batchelor, 34, iz Melbournea u Australiji je izgubila nevjerojatnih 62 kilograma i sedam veličina odjeće. Prije drastične promjene Zoe je imala 127 kilograma. 

Ova majka dvoje male djece je svakodnevno jela brzu hranu i velike porcije kod kuće skuhane hrane, sladoleda i čokolade.

Danas, nakon odluke koja joj je promijenila život, ima 65 kilograma i nosi veličinu broj 38, a to je postigla promijenivši svoju prehranu. Gđa Batchelor je zamijenila slatkiše i brzu hranu vitkim proteinima, povrćem i zdravim ugljikohidratima.

''Uvijek sam se zavaravala, nisam si htjela priznati koliko sam zapravo velika. Čak i nakon što sam postala toliko velika da nisam mogla zavezati pojas u avionu'' - izjavila je gospođa Batchelor jedne prilike.

Umjesto da pita stjuardesu za produžetak sigurnosnog pojasa, gospođa Batchelor je rekla da će se pretvarati da joj je sigurnosni pojas zakopčan i da se ne vidi zbog trbuha. Inače, to je taktika na koju se oslanjala gotovo 10 godina kako se ne bi osramotila. Nakon što je pokušala s raznim dijetama i nije uspjela izgubiti na težini, gđa Batchelor je nakon konzultacija s doktorom, u ožujku 2017. godine, otišla na operaciju ugradnje želučane premosnice.

- Nikad prije nisam ni pomislila da odem na operaciju koja bi mi pomogla smršavjeti. Ali nakon što sam razgovarala s prijateljicom koja ju je imala te vidjela rezultate koje je postigla zahvaljujući premosnici, bila sam zapanjena - objasnila je.

Napokon se i ona odlučila na operaciju koja je uspješno prošla, a nakon čega je značajno promijenila ishranu.

- Veliki trenutak za mene je bio kad sam prošle godine putovala u SAD na praznike. Ne samo da sam uspjela zakopčati pojas, već sam ga morala i stegnuti - Zoe prepričava sretan trenutak.

Sada sam potpuno druga osoba nakon što sam izgubila tolike kilograme i nikad nisam bila tako sretna - zaključuje na kraju.

Ne propustite