SADA JE SVE ISPLIVALO, OVAKO JE POČEO SKANDAL OKO KARLEUŠE: Vranješ je napisao samo jednu stvar, a kad je Duško vidio, krenula je žestoka SVAĐA

Show
SADA JE SVE ISPLIVALO, OVAKO JE POČEO SKANDAL OKO KARLEUŠE: Vranješ je napisao samo jednu stvar, a kad je Duško vidio, krenula je žestoka SVAĐA
.

Svađa između bivših saigrača Crvene zvezde se zahuktava. 

Duško Tošić je u telefonu svoje supruge Jelene Karleuše pronašao poruke koje joj je slao Ognjen Vranješ i uputio mu žestoke prijetnje. 

karleusa1

Pale su teške riječi, mediji bruji o razvodu pjevačice i fudbalera, a evo kako je sve počelo. 

karleusa-i-dusko

Karleuša i bosanski fudbaler imali su kontakt i ranije, i to preko društvenih mreža. Naime, Vranješ je prošle godine burno odreagovao kada je pop zvijezda isprozivala selektora fudbalera Srbije Mladena Krstajića što njenog supruga nije pozvao da igra u Ligi nacija, piše Kurir. 

On je tada žestoko udario na Tošića, poručivši njegovoj ženi da on ni u Kini ne igra.

karleusa1

- A je l‘ realno da pored malih smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu? Halo, budi realna malo - napisao je sportista i označio Karleušu.

Poslije toga je, navodno, počeo da joj šalje poruke, a sve je kulminirao kada ih je Duško pronašao u njenom telefonu.

dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

Podsjetimo, do svađe je došlo u novogodišnjoj noći nakon što je pevačica prekinula nastup bijesna što je Duško poslao piće drugoj djevojci. Supružnici su svađu nastavili kod kuće, a u jednom trenutku je fudbaler zgrabio Karleušin telefon i vidio prepisku sa kolegom.

 

Ne propustite