DRAGIČEVIĆ SE OGLASIO NAKON 8 DANA: Niko nije odmah primijetio ovaj detalj, pogledajte šta je čudno u Davorovom klipu

Bosna i Hercegovina
DRAGIČEVIĆ SE OGLASIO NAKON 8 DANA: Niko nije odmah primijetio ovaj detalj, pogledajte šta je čudno u Davorovom klipu
.

Nakon osam dana jučer se prvi put oglasio Davor Dragičević. 

Davor je  podsjetimo nestao nakon protesta u Banja Luci 30. decembra, kada je MUP RS uhapsio veći broj pripadnika grupe "Pravda za Davida". 

davor1

U videu na Facebook grupi "Pravda za Davida" koji je objavila Davorova bivša supruga Suzana Radanović, poručio da je još pri zdravom razumu i da ga nisu uspjeli likvidirati. 

"Mogu me fizički ub iti, ali ostalo mi nikada neće oduzeti, a to je istina i pravda za Davida. Istinu znamo i zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na državno tužilaštvo i sve će vrlo brzo biti gotovo. To je ono čega se oni plaše. Nijednu grešku nismo napravili za 10 mjeseci, a ophode se tako prema nama jer nemaju gdje", kazao je Dragičević.

davor2

Poručio je ljudima iz grupe "Pravda za Davida" da nemaju sebi šta zamjeriti te da bi vlasti uradile isto i da nisu bili na ulici. Kazao je da ga mogu ubiti, a ako mu se nešto desi, krivci za to su Dragan Lukač, Darko Ilić, pripadnici MUP-a RS s press konferencije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović, tužioci i svi oni koji su učestvovali u montiranom procesu u ubistvu njegovog djeteta. Poručio je kako nikome ko je napustio grupu "Pravda za Davida" ne zamjera i zahvalio se svima što su bili uz njega.

"Ja idem do kraja, s vama ili bez vas. Ja nikada neću odustati. Ubili su mi dijete. Mir Božiji, Hristos se rodi svim pravoslavnim vjernicima. Nek' im dođe mir u kuću. Nek' budu danas sa svojim porodicama. Meni treba pravda za Davida Dragičevića. Ja vas nisam napustio i neću vas nikada napustiti. Također, vjerujem, ni vi mene. Idem do kraja, hrabro i istrajno", rekao je između ostalog Davor. 

No, njegov video izazvao je lavinu komentara, pa su mnogi korisnici interneta komentarisali kako je video u kojem se Davor obraća montiran. 

kom1

 

kom2

kom3

 

kom4

kom5

 

 

U Facebook grupi "Pravda za Davida" napisali su kako je Davorov video autentičan, te kako su ovakvi komentari samo "teorije zavjere". 

kom6

Ne propustite