RONALDO JE PRAVI SRETNIK: ZANOSNA Georgina Rodriguez ponovo ODUŠEVLJAVA fotografijama na Instagramu

Slavne ličnosti
RONALDO JE PRAVI SRETNIK: ZANOSNA Georgina Rodriguez ponovo ODUŠEVLJAVA fotografijama na Instagramu
.

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez  još jednom je pokazala zbog čega važi za jednu od najatraktivnijih žena na svijetu.  Pratitelje na Instagramu ponovo je počastila zanosnim fotografijama koje su već u prvim minutama dobile na hiljadu komentara pohvale za njen izgled. 

Georgina Rodriguez rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13 tisuća stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole. 

udući da se baletom počela baviti s četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples, koji je njezina velika ljubav. U jednom trenutku njezini roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina te je ondje studirala engleski.

Nakon povratak u Madrid zanosna crnka okreće se modelingu, a doticaj s modom zaokružuje radnim mjestom u jednoj od trgovina poznatog dizajnerskog brenda Guccija. Upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, nogometašem Cristianom Ronaldom.
 

 

Ne propustite