RAZVODI SE DOMAĆA PJEVAČICA, SRBI U NEVJERICI: Kraj velike ljubavi, ovo niko nije očekivao

Show
RAZVODI SE DOMAĆA PJEVAČICA, SRBI U NEVJERICI: Kraj velike ljubavi, ovo niko nije očekivao
.

Pjevačica Ana Kokić je već više od deset godina u bračnoj zajednici sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, njihovom zajedničkom životu je definitivno došao kraj!

cv

Ana Kokić i Nikola Rađen su se u javnosti ponašali kao da im u kući cvjetaju ruže, ali sada je jasno da je istina sasvim drugačija.

cc

Kako "Alo.rs" saznaje, pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen se razvode. Nakon 10 godina braka, poznati par donio je odluku da stave tačku na bračnu zajednicu.

c1

Veliki šok je usljedio za porodicu i prijatelje kada su saznali da su Ana i Nikola riješili da se razvedu, saznaje "Alo". 

c
Nikola je prethodnih dana boravio u Beogradu. Vaterpolista je provodio vrijeme sa kćerkama, dok je na Božić, otputovao u Moskvu u kojoj već duže živi zbog profesionalnog angažmana.

c3

Podsjetimo, pjevačica i vaterpolista imaju dvije kćerke, Teu i Ninu. Ana Kokić je ostala u Beogradu kako bi sa svojim mezimicama provela praznike. 

c4

c5

Nisu grudi, pa čak ni stražnjica, ali svi su poludjeli: Kad vidite šta je Karleuša pokazala ni vama neće biti DOBRO (FOTO)

Ne propustite