ZABORAVIO NA LOTO LISTIĆ: Tek nakon šest sedmica shvatio da je postao milioner!

Dobre priče
ZABORAVIO NA LOTO LISTIĆ: Tek nakon šest sedmica shvatio da je postao milioner!
_

Velika Britanija: Nakon što je saznao da je dobio milijune Andrew Clark kupio je kuću i dva vozila. Kaže da će novac dijeliti s 20-ak članova svoje obitelji. 

Britanac Andrew Clark (51) osvojio je 76 milijuna funti  na lotu, no kaže da je umalo ostao bez tog zgoditka. Andrew je uplatio listić, ostavio ga u svojem kombiju i zaboravio na njega. Listić je u kombiju bio čak šest sedmica. 

1

„Moja djevojka Trisha Fairhurst (51) me stalno gnjavila da ga provjerim - priznaje Andrew. Nakon što je saznao da je dobio milijune kupio je kuću i dva vozila. Kaže da će novac dijeliti s 20-ak članova svoje obitelji.“

„Ja imam troje djece i troje unučadi pa će novac svakako dobro doći. Osim toga planiram otići u prijevremenu mirovinu“ - kaže Andrew. 
Vjenčanje s Trishom koju je upoznao na internetu, zasad ne planira. Ispričao je i kako je izgledao trenutak kada je shvatio da je dobio na lotu. 

2

„ Bilo je oko 20 sati i gledali smo televiziju. Moja nećakinja Louise me podsjetila da bi mogao otići u kombi i pogledati listiće. Otišao sam do kombija i izvukao cijeli bunt. Pogledao sam sve listiće i shvatio da sam osvojio 76 milijuna. Nazvao sam Trishu, ali mi nije vjerovala“ - kaže Andrew. 

Dodaje da je Trisha odlučila da će i dalje raditi jer ne želi biti samo kod kuće

PRONAŠLI 40.000 EURA U TOALETU! Nastavak ove priče zvuči poput Božićne bajke!

Ne propustite