Otkrila je kako je povećala svoje grudi prirodnim putem: I vi ćete odmah uraditi isto, ŠTETA ŠTO RANIJE NISMO ZNALI ZA OVE TRIKOVE

Moda i ljepota
Otkrila je kako je povećala svoje grudi prirodnim putem: I vi ćete odmah uraditi isto, ŠTETA ŠTO RANIJE NISMO ZNALI ZA OVE TRIKOVE
.

Neke žene su dovoljno hrabre da odu "pod nož", ali neke i nisu, stoga pogledajte nekoliko načina kako da prirodno uvećate grudi.

1. Bilje

v

Mnogi izvori kažu da postoje biljke i suplementi koje podstiču rast grudi. Kupovina tih suplemenata ponekada može biti opasna po vaše zdravlje. 
Ovo su biljke koje zapravo stvarno podstiču rast grudi: crvena detelina, peskavica, palma, divlji jam, komorač, sikavica, Dong quai, maslačak i potočarka.
2. Čaj od kamelije

v1

Ovaj proizvod je pravi primJer biljke koja se koristi na pravi način. Ovaj čaj sadrži morač, peskavicu i neke druge sastojke koji ublažavaju ukus ovog jakog čaja.
3. Aminokiseline

v3

Aminokiseline su dobre za zdravlje generalno, ne samo kada je u pitanju uvećanje grudi. One grade proteine koji su puni hranjivih materija, a takođe potpomažu hormone koji dovode do uvećanja grudi.
4. Masaža grudi

v4

Preporučljivo je koristiti neko ulje. Trebalo bi kružiti od 100 do 300 puta oko jedne dojke. Morate biti izuzetno strpljivi ako ste riješili da povećate grudi ovom metodom.

5. Izbjegavajte kofein i šećer

v6

Smanjite unos kafe i šećera ukoliko želite veće i zdrave grudi. Poznato je da kofein i šećer usporavaju njihov rast. Ako odlučite da pijete zeleni čaj, potražite onaj bez kofeina.
6. Pronađite odgovarajuću veličinu brushaltera

v7

Jedan od glavnim razloga loše oblikovanih grudi kod žena jeste neodgovarajući brushalter. Pronađite brushalter koji se savršeno uklapa uz vas, a pritom vam daje i dovoljno podrške.
7. Prirodni estrogen

v8

Jedan od najboljih suplemenata sa dodatkom estrogena je prirodni estrogen sa ekstraktom nara. Estrogen ne morate svakodnevno koristiti za razliku od ostalih biljaka. Ali zapravo će vam pomoći u uvećanju grudi. 

8. Dijeta

Dijeta za povećanje grudi bi trebalo da sadrži jabuke, cvekle, ječam, sjeme lana, bijeli luk, sojine klice, suhe šljive, orahe, pistaće i crveno vino.
9. Smanjite stres

Pokušajte da vježbate, to podmlađuje um i tijelo, a takođe pomaže u smanjenju stresa. Drugi način je da meditirate i pokušate jogu. Smijte se što više!

Nju su izbacili sa mature zbog ove haljine: Sve je bilo dobro dok se nije okrenula OTPOZADI, KAKO JE NIJE SRAMOTA (FOTO)

Ne propustite