NJIHOVIM OBLINAMA RIJETKI MOGU ODOLJETI! Obukle su provokativno i bacile u trans sve muškarce : Tek kad vidite ostale fotke

E buraz
NJIHOVIM OBLINAMA RIJETKI MOGU ODOLJETI! Obukle su provokativno i bacile u trans sve muškarce : Tek kad vidite ostale fotke
.

Danas više nego ikad u modi su mršavice, ali žene sa oblinama uvijek će privlačiti pažnju pravih ljubitelja ljepote. Ovo su dame koje su svojim oblinama osvojile kako muškarce, tako i žene.

1) SALMA HAJEK

1


Salma je jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja može da se pohvali da je na njoj sve prirodno. Ono što je posebno izdvaja, a na čemu joj zavide žene širom svijeta je njen bujan dekolte.

2) DŽENIFER LOPEZ

2


Njene obline slavne su koliko i ona sama. Džej Lo ne propušta da ih naglasi, bilo da je crveni tepih u pitanju ili nastup - od dubokih dekoltea do dubokih šliceva ona je uvek seksi koja god da je prilika.

3) KIM KARDAŠIJAN

3


Može se reći da su njene obline jedne od najslavnijih na svijetu u ovom trenutku. Kritičari čak kažu da je to jedino Kim može da ponudi javnosti, a da se toga ne stidi vidjeli smo više puta do sad. Starleta je mnogo puta pozirala potpuno gola za različite magazine, uključujući čuveni Plejboj.

4) KELI BRUK

screenshot-1


Iako je imala problema sa kilogramima, Keli, koja je sve bliža staroj formi, i dalje je jedna od najzgodnijih žena na svijetu. I često to pokazuje fotografijama u donjem vešu.

6) SOFIJA VERGARA

5

 

Prelijepa kolumbijka Sofija Vergara mnogo puta do sada ponijela je titulu najzgodnije glumice. Malo ko bi mogao da kaže da to priznanje nije zasluženo, posebno ako se uzme u obzir da je glumica već zagazila u petu deceniju.

5) BIJONSE

6

 

Osim što je izvrsna pjevačica, Bijonse važi za jednu od najlepših žena u šoubiznisu. U nekoliko anketa do sada proglašena je za najzgodniju ženu na svijetu, a ona sama kaže da su obline najlepša stvar koju jedna žena ima.

POKAZALA ZAVIDNE OBLINE: Salma Hayek je prava bomba i u 52. godini

 

Glumica se fotografirala u izdanju u kojem je istaknula svoje obline. Obožavatelji su Salmi udijelili komplimente te je nazvali 'čarobnom ženom' i 'prirodnom ljepoticom'

2

1

  - Obožavam okean, napisala je Salma Hayek i pratioce na društvenim mrežama počastila seksi fotografijom. Pozirala je u ljubičastom bikiniju i očarala obožavatelje.

3

Glumicu su obasipali komplimentima te je nazvali 'čarobnom ženom' i 'prirodnom ljepoticom'.

4

Nedavno se našla u centru pažnje kada je progovorila o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu. Otkrila je neugodne situacije s Harveyjem Weinsteinom (65) u kojima se našla dok su 2002. godine zajedno radili na filmu 'Frida'.

8

- Odbila sam ideju da se zajedno tuširamo. Rekla sam mu 'ne' kada je predložio da me gleda dok se tuširam. Rekla sam 'ne' kada me htio izmasirati. Nisam dozvolila da me izmasira njegov potpuno nagi prijatelj.

7

Ne propustite